Bazy pod cienie

Bell HYPOAllergenic, Hypoalergiczna płynna baza pod cienie

Onaaa95
    24 września 2019 o 19:28
    Gdyby miała jaśniejszy kolor..
    Bazę kupiłam ze względu na to, że polubiłam podkład firmy Bell i pomyślałam, że baza do cieni może sprawdzi się u mnie równie dobrze. Niestety, ale rozczarował mnie jej kolor.. Jest dla mnie zbyt ciemny, wyraźnie różni się od koloru podkładu, a jasne cienie do powiek po prostu nie wyglądają na nim dobrze.. Zmienia ich kolor co nie jest dla mnie korzystą zmianą.. Mimo wszystko baza jest bardzo fajna. Dobrze rozprowadza się na powiece, a z rozprowadzeniem po niej cieni nie ma najmniejszego problemu. Przedłuża trwałość makijażu. Gdyby występował w innej wersji kolorystycznej na pewno zostałby w mojej kosmetyczce.
    Zalety:
    • rozprowadzenie produktu
    • wydłużenie trwałości cieni
    Wady:
    • kolor
  • 24 czerwca 2019 o 22:20
    Bardzo dobra
    Bardzo dobra baza przedłużająca makijaż oka. Zdecydowanie wyciąga głębie koloru. Nakładam bazę tak jak poradziły inne recenzentki. Nakładam grubszą warstwę i wklepuję w powiekę opuszkiem - nie rozcieram. Cień nakładam po dokładnym wyschnięciu powieki (dość szybkim) dzięki temu cienie pięknie się blendują. Kolor produktu dla mnie dobry. Przetestowany w ekstremalnych warunkach - wesele, upał, deszcz. Bardzo dobra konsystencja. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • Działanie,
    • Cena,
    • Konsystencja
  • 13 kwietnia 2019 o 14:50
    Całkiem dobra baza niską cene
    Baza pozytywnie mnie zaskoczyła, chociaż rzadko używam bazę pod cienie jedynie korektor. Super się wpija w skórę i utrzymuje długo cienie na swoim miejscu
    Zalety:
    • cena, trwałość, konsystencja
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 21 października 2018 o 17:44
    fajna
    mimo iż opinie są różne dla mnie jest super. Łatwo ją nałożyć fajnie się rozciera, jest trwała, wydajna i hipoalergiczna - oczy mi nie łzawią tutaj duży plus. Baza bardzo mocno wydłuża żywotność nałożonych cienie przynajmniej u mnie... Dzięki niej mój make up oczu wytrzymuje cały dzień :)
  • 12 grudnia 2017 o 0:04
    Świetna dla tłustych powiek
    Mam bardzo tłuste powieki, więc znalezienie dobrej bazy to dla mnie wyzwanie. Ta sprawdza mi się idealnie. Odcień dobrze pokrywa zaczerwienioną powiekę, aplikacja przechodzi sprawnie: baza nie zasycha w sekundę, także mamy chwilkę na roztarcie. Stosuję ją również na boki nosa w miejscach, na których opierają się okulary - dzięki temu już się nie zsuwają.
    Zalety:
    • nadaje się dla tłustych powiek
    • znaczne przedłuża trwałość cieni
    • cienie dobrze się na niej blendują
    • podbija kolor
    • poręczny aplikator
    • dobre krycie, naturalny kolor
    Wady:
    • przez opakowanie nie można jej zużyć do końca, nie jest to jednak jakaś ogromna wada

Zobacz także inne Bazy pod cienie