Dezodoranty i antyperspiranty

Rexona Woman, Motion Sense, Sexy Bouquet, Strawberry & Apricot, Antyperspirant w sprayu

Rexona Dezodorant spray Sexy Bouquet 150ml

• 17 czerwca 2024 o 14:47
    Łagodny i skuteczny, a do tego pachnie przepięknie.
    Ten antyperspirant zaczęłam stosować na początku wiosny, kiedy temperatury były średnie i spisał się bardzo dobrze. Teraz mamy prawie lato, parametry bywają już uciążliwe - większa wilgotność powietrza i ponad 25st temperatury i w takich warunkach sprawia się także niezawodnie. Kosmetyk daje mi ochronę na wiele godzin - wiadomo przy wzmożonej aktywności tak czy siak człowiek się nieco upoci, to nie jest bloker, ale w takich normalnych sytuacjach jest moim pewnikiem w ochronie przeciwpotowej. Hamuje nieprzyjemne zapachy, nigdy nie czułam od siebie zapachu potu przy stosowaniu tego kosmetyku. Zamiast tego super aromaytyzuje okolice pach i zapach ten utrzymuje się na długie godziny. Kwiatowy lekki, delikatny, nienachalny zapach to coś co w nim uwielbiam. Jest bardzo łagodny w swoim działaniu. Według mnie nadaje się dla skóry wrażliwej, wymagającej łagodnego traktowania. Nie podrażniał mnie nawet stosowany krótki czas po depilacji. Pozostawia gładką skórę. Rzecz jasna trzeba pilnować odpowiedniej odległości od skóry, bo jak każdy anty w sprayu może zostawić biały nalot, jeśli tylko za blisko będzie aplikowany. Jedyny minus - ALUMINIUM W SKŁADZIE. To składnik siejący spustoszenie w organizmie kiedy jest nagromadzany, nie rozumiem dlaczego skupiamy się na alkoholu, parabenach, silikonach itd a tak mało mówi się o tych okropnym w skutkach składniku jakim jest aluminium... Poza tym jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Ogólnie bardzo cenię sobie antyperspiranty w sprayu Rexony.
  • 11 maja 2024 o 22:43
    Skutecznie chroni i pięknie pachnie
    Bardzo intensywnie się pocę i odczuwam duży dyskomfort z tego powodu. Nieprzyjemny zapach, brak długotrwałej świeżości sprawiają, że wciąż szukałam idealnego antyperspirantu dla mnie. Antyperspirant Rexona Sexy Bouquet szybko się wchłania, pielęgnuje skórę, łatwo się rozprowadza i nie pozostawia śladów. Gwarantuje maksymalną ochronę przed potem i przykrym zapachem, nie pozostawiając plam. Zachęca mnie delikatny i kobiecy zapach.
  • 6 maja 2024 o 8:29
    Polecam
    Mój nr 1 wśród dezodorantów! Miałam okazję wypróbować wiele dezodorantów o multum zapachów. Żaden jednakże nie jest w stanie zastąpić tejże Rexony! Jej woń jest w stanie pokonać nawet najbardziej nieprzyjemny zapach
    Marza97
    5 maja 2024 o 11:51
    Mi się sprawdza
    Ten antyperspirant towarzyszył mi już wielokrotnie i tak naprawdę zawsze mam go gdzieś schowanego w zapasie. Ma bardzo ładny świeży, kwiatowy zapach, dzięki niemu dlugo czuję się świeżo, zapach nie zmienia się po czasie, co niestety spotkało mnie ostatnio przy wielu antyperspirantach. Polecam!
    Zalety:
    • trwałość- nie zmienia zapachu na nieprzyjemny
    Atejka
    21 marca 2024 o 18:31
    Mój ulubiony
    To zdecydowanie mój ulubiony antyperspirant w sprayu. Przez wiele lat zużyłam ich na pewno z kilkadziesiąt. Czasami wpada w moje ręce coś 'innego' lub nowego, ale ciągle wracam do właśnie tego jednego. Sam produkt jest poprawny, dosyć wydajny, nie pozostawia białych plam. Ma bardzo ładny kwiatowy zapach, który nie jest duszący. Trochę przypomina zapach perfum.
    Zalety:
    • brak pozostawiania białych śladów
    Wady: