Wody perfumowane damskie

Jimmy Choo Blossom EDP

E-Glamour.pl
Jimmy Choo Woda perfumowana dla kobiet Blossom 40 ml (3386460066297)
JIMMY CHOO Blossom Woda Perfumowana dla Kobiet 40ml
Jimmy Choo Woda perfumowana dla kobiet Blossom 40 ml (3386460066297)
Jimmy Choo Blossom

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 marca 2025 o 20:52
    Kobiecy slodki zapach
    Genialny słodki zapach z nuta maliny. Ja uwielbiam owocowe słodkie zapachy i ten taki jest. To jest strzał w 10! Polecam trwały zapach, długo utrzymuje się. Piękny rozowy flakon.
    Zalety:
    • Piękny flakon i cudownie słodki zapach
    Wady:
  • 12 grudnia 2022 o 23:37
    Ładny zapach
    Perfum jest dość ładny jak dla mnie słodki kwiatowe lekkie połączenie. Trwałość jest minusem jedynie bo za krótko go czuć a ja tego nie lubię. Ogólnie flakon jak i opakowanie jest ładne. Cena jest minusem . Dostępność w drogeriach. Ogólnie fajny jest
  • 12 grudnia 2022 o 23:26
    Sama nie wiem
    Perfumy kupiłam w Rossmanie na mega promocji. Zapach strasznie mocno owocowo-kwiatowy, jak dla mnie aż za bardzo. Pierwsze psiknięcie dość mocno wyczuwalne, po chwili robią się lżejsze, ale jednak dla mnie strasznie męczące. Ładna butelka i nic pozatym. Do trwałch niestety nie można ich zaliczyć. Ponownie na pewno bym ich nie kupiła, dzisiaj służą mi jako odżwieżacz w toalecie, bo na sobie nie mogę ich znieść.
    Zalety:
    • butelka
    Wady:
    • Zbyt męczący zapach owocowo-kwiatowy
    thequre
    1 grudnia 2022 o 8:56
    Mnie rozczarował
    Jako psychomaniaczka zapachów zakupiłam Blossom niejako przy okazji. Poczytałam opisy, opinie z których wynikało, że powinny być w moim guście. Przyznam, że zapach mnie rozczarował, bo o ile jest po prostu ładny, to niestety projekcję ma słabiutką, jest przyskórny i niezbyt trwały. W nutach głowy owocowo-cytrusowy, choć przyznam, że dla mnie najmocniej przebija się malina, przez serce zapachu przewija się bardzo subtelnie róża, a już baza, którą stanowi drzewo sandałowe i białe piżmo jest ledwie wyczuwalna i jak dla mnie to główny problem. Zapach raczej dla młodej, radosnej dziewczyny, nie posiadający tajemnicy i elegancji, dość prosty. Jak dla mnie czegoś mu brakuje. Bardziej na lato, niż okres jesienno-zimowy.
  • 3 października 2022 o 15:14
    Cukierkowa malinka
    blossom to perfumy, które mają bardzo rozbieżne opinie. Jedni uważają, że to zapach radosny, owocowy i letni. Druga - i chyba bardziej liczna grupa - sądzi sztampowy, bardzo infantylny i taki kojarzący się z perfumami z bazarku. Ja jestem raczej pozytywnie nastawiona. Perfumy faktycznie są słodziutkie, przełamane kwaskowością cytrusów. Kojarzą mi się z zapachem z dzieciństwa i faktycznie nie jest to zapach dla dorosłej i eleganckiej lejdi. Jednocześnie są bardzo radosne i bardzo miłe dla młodej uśmiechniętej dziewczyny. W pełnej cenie może niekoniecznie ale na promocji jak najbardziej zwłaszcza że trwałość zapachu jest naprawdę dobra.
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie