Płyny do demakijażu

Garnier Płyn micelarny z olejkiem arganowym

Garnier Skin Naturals Płyn Micelarny z Olejkiem 100ml
notino.pl
Garnier Garnier Skin Naturals Płyn micelarny z olejkiem dwufazowy 100ml 0359623
Garnier Garnier Skin Naturals Płyn micelarny z olejkiem dwufazowy 100ml 0359623
Garnier Skin Naturals płyn micelarny z olejkiem 400 ml

• Wczoraj o 18:33
    Uwielbiam ten produkt!
    Płyn micelarny z garniera z olejkiem arganowym używam już od wielu, wielu lat, myślę że z 7 lat napewno. Uwielbiam ten produkt, idealnie zmywa nawet najmocniejszy makijaż wieczorowy, z wodoodpronym tuszem i zasychającą pomadką również świetnie daje sobie rade. Nigdy mnie nie zawiódł, polecam go wszystkim swoim koleżanką i wszystkim kobietą ode mnie z rodziny. Jest mega wydajny, na całą twarz wystarczą zaledwie 3 waciki i nie ma śladu po żadnych resztkach makijażu.
  • 16 kwietnia 2025 o 23:05
    Jeden z najlepszych płynów micelarnych
    Produkt świetnie radzi sobie z usuwaniem makijażu także wodoodpornego. Nie trzeba pocierać skóry co jest ogromnym plusem. Konsystencja jest lekka, nie pozostawia tłustej warstwy. Olejek arganowy sprawia, że skóra jest miękka i nawilżona przez co nie pozostawia uczucia ściągnięcia. Produkt nie podrażnia i nie wysusza skóry. Zapach jest przyjemny i delikatny. Moim zdaniem ten płyn micelarny wzbogacony o olejek arganowy jest świetnym wyborem dla osób szukających łagodnego demakijażu. Bardzo dobrze oczyszcza i pielęgnuje skórę a przy tym jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Nie podrażnia
    • Ładnie pachnie
    • Wzbogacony o olejek
    • Pielęgnuje
    Wady:
  • 22 marca 2025 o 11:09
    Skuteczność i pielęgnacja w jednym!
    Garnier Płyn micelarny z olejkiem arganowym to prawdziwy hit w mojej codziennej pielęgnacji. Szukałam skutecznego demakijażu, który jednocześnie nie przesusza skóry, i ten produkt okazał się strzałem w dziesiątkę. Przede wszystkim świetnie radzi sobie z usuwaniem makijażu – nawet wodoodpornego. Nie muszę mocno pocierać skóry, co jest dla mnie ogromnym plusem, zwłaszcza w okolicach oczu. Dodatkowo olejek arganowy sprawia, że skóra po użyciu jest miękka, nawilżona i nie pozostawia uczucia ściągnięcia. Nie zauważyłam też żadnego podrażnienia, co często zdarzało się przy innych płynach micelarnych. Konsystencja jest lekka, nie zostawia tłustej warstwy, a zapach jest delikatny i przyjemny. Po dłuższym stosowaniu widzę, że moja skóra jest bardziej promienna i mniej skłonna do przesuszeń. Podsumowując, Garnier Płyn micelarny z olejkiem arganowym to świetny wybór dla osób, które szukają skutecznego, ale łagodnego demakijażu. Doskonale oczyszcza, nawilża i pielęgnuje skórę, a przy tym jest bardzo wydajny. Na pewno zostanie ze mną na dłużej.
  • 6 marca 2025 o 10:33
    Doskonale oczyszcza
    Doskonale radzi sobie z oczyszczaniem tuszu do rzęs, przez to, że jest dwufazowy to dużo lepiej sobie radzi. Troszkę pozostawia tłustą buzię. Ale na to jest kolejny etap pielęgnacji. Jest bardzo delikatny i przyjemny w użytkowaniu. Zdecydowanie jeden z moich ulubionych produktów do demakijażu.
    Zalety:
    • Doskonale radzi sobie z oczyszczaniem tuszu do rzęs
    • Delikatny
  • 24 lutego 2025 o 18:29
    Fantastyczny produkt!
    Płyn ma ładny delikatny zapach znakomicie radzi sobie ze zmywaniem makijażu (nie ma problemu nawet z upartymi tuszami czy pomadkami). Zawarty w nim olejek arganowy lubi pozostawiać na skórze delikatny film, jednak nie jest on zbyt tłusty i nie przeszkadza mi siedząc na twarzy te kilka minut zanim wezmę się za mycie.