Pomadki i szminki

Inglot Matte HD, Pomadka w płynie

Inglot
INGLOT Pomadka w płynie HD Matte 35
notino.pl
Inglot HD Lip Tint Matt | innowacyjny błyszczyk do ust Liquid Lip-Stick/trwale/odporność na rozmazywanie/kussecht/idealne krycie/intensywny kolor zapewnia jedwabiste matowe wykończenie 21
Inglot HD Matte

Nasi użytkownicy zostawili 70 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 sierpnia 2024 o 13:23
    Długotrwała i intensywna
    Testowałam dwa albo trzy kolory. Intensywna barwa długo pozostaje na ustach. Nie rozciera się, nie rozlewa, nie migruje, NIE WYSUSZA UST mimo swojej matowości. Można na nią nałożyć błyszczyk, aby trochę nawilżyć usta, a i tak trzyma się cały dzień.
  • 17 kwietnia 2024 o 14:28
    Bardzo dobra jakość, trwały kolor
    Miałam okazję kupić sobie kilka pomadek w płynie Inglot. Kiedyś byłyby moim hitem, ale teraz przebijają je pomadki Maybelline Super Stay Matte Ink i nie sposób jest ich ze sobą nie porównywać. Pomadki Inglot zachwycają trwałymi kolorami, które są odporne na picie i jedzenie. Jednak Maybelline Super Stay są od nich trochę trwalsze no i tańsze. Z kolei Inglot są łatwiejsze w aplikacji, jest to ważne szczególnie w przypadku ciemnych kolorów. Pomadki Inglot nie wysuszają ust oraz są wydajne. Dają piękne, nasycone kolory. Niestety, tak jak już wspomniałam są drogie. Mimo to jak najbardziej godne polecenia.
    Zalety:
    • trwałe, odporne na jedzenie i picie
    • piękne, nasycone kolory
    • łatwe w aplikacji
    • nie wysuszają
    • wydajne
    • ładne opakowanie
    Wady:
  • 23 marca 2024 o 18:12
    Trwała i efektowna pomadka
    Jedne z lepszych pomadek w płynie jakie miałam trwałość nie do opisania myślę że spokojnie wytrzyma 24h Piękne kolory Duży wybór Łatwa aplikacja efektowne wykończenie Mega ulubieniec
    Zalety:
    • Gama kolorystyczna
    Wady:
    U konsultantki
  • 28 listopada 2023 o 18:43
    Najlepsza matowa pomadka jakiej używałam
    Matowe pomadki Inglot znam już od dawna i jestem im wierna. Nie znalazłam jeszcze tak trwałej matowej pomadki. Duży plus za szeroki wybor kolorów - każdy znajdzie coś dla siebie. Pigmentacja jest cudowna! Mała ilość wystarczy alby dokładnie pokryć całe usta Przed pomadką zawsze używam ochronnej pomadki czy olejku, aby usta nie były spierzchnięte czy suche. To nie wpływa na jakos czy trwałość pomadki. Ona wytrzymuje praktycznie cały dzień bez poprawek!
    dhajka
    15 listopada 2023 o 9:35
    Długotrwała, mocno napigmentowana formuła
    Pomadka posiada płynną konsystencję. Dobrze rozprowadza się na ustach. Zapewnia pełne krycie. Kolor jest mocno napigmentowany. Wykończenie matowe 2yglada na ustach bardzo elegancko. Pomadka szybko zastyga na ustach. Jest długotrwała. Nie odbija się na skórze. Nie zauważyłam wysuszenia ust, jednak zawsze dbam o pielęgnację skóry ust.