Serum do włosów

Garnier Fructis, Grow Strong, Kuracja odnawiająca przeciw wypadaniu włosów

olgaxyz
    22 lutego 2018 o 18:19
    Przeciętny
    Zmniejszenia wypadania włosów nie zauważyłam, ale za to jak po aplikacji zachowują się moje włosy to bajka. Po zaaplikowaniu i wysuszeniu włosy mam uniesione i lekkie. Mam wrażenie, że lepiej się rozczesują i ten zapach ! Ogólnie to fajny, ale nie powstrzymał wypadania moich długich włosów.
    Zalety:
    Wady:
    • Włosy wypadają tak samo jak bez niego
  • 20 lutego 2018 o 17:25
    zamiast suchego szamponu, ale nic poza tym
    Wcierka nie dała u mnie żadnych efektów, ale zużyłam tylko 1 opakowanie. Bardzo ładnie pachnie i odświeża włosy (można jej użyć zamiast suchego szamponu), ale przy dłuższym stosowaniu podrażnia skalp i powoduje powstanie wyprysków na skórze głowy. Opakowanie nie jest wygodne, bo się z niego wylewa preparat.
    • odświeża włosy
    Wady:
    • nie działa
    • podrażnia skórę i powoduje powstanie wyprysków
  • 23 października 2017 o 19:46
    Skraca świeżość włosów
    Całą serię Grow Strong miałam przyjemność przetestować dzięki konkursowi "A WŁOS CI Z GŁOWY NIE SPADNIE". Wcierka, podobnie jak cała seria, ma bardzo przyjemny zapach. Niestety, nie poradziła sobie w 100% z nadmiernym wypadaniem moich włosów, muszę jednak podkreślić, że nie byłam w stanie używać jej tak regularnie jak zaleca to producent. Wcierka obciążała włosy, skóra głowy przetłuszczała się szybciej niż zazwyczaj, co zmuszało mnie do mycia włosów przynajmniej dzień wcześniej niż zazwyczaj. Co nie znaczy, że nie zadziałała wcale.
    • działanie
    Wady:
    • obciąża włosy
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 5 sierpnia 2017 o 9:48
    Genialny i tani produkt na wypadanie
    Kuracja ta to moje odkrycie tego roku. Dwa razy w roku robie sobie kuracje aminexilem ampulkami vichy. Ten produkt ma ten sam skladnik czynny stemoxydine co neogenic z vichy za 300 zl, Wiec kuracja garniera jest mega tania a jest to dokladnie to samo. Produkt trzeba uzywac codziennie przez 3 miesiace tak jak wszystkie wcierki np z aminexilem. juz w 2 miesiacu stosowania pojawiaja sie baby hair, znacznie ogranicza wypadane wlsowo, pojawiaja sie noowe , zageszcza wosy.
    Zalety:
    • Smieszna cena za taka sama substancje czynna jak vichy neogenic.
    • Zageszcza wosy, pojawiaja sie baby hair po 2 miesiacach stosowania.