Róże do policzków

The Balm Balm Beach, Róż do policzków

• 24 listopada 2021 o 21:07
    Cudowny kolor....
    Róż The Balm znajduje się w poręcznej kasetce magnetycznych z lusterkiem. Jest kosmetykiem bardzo dobrze sprasowanym i drobno zmielony . Balm Beach to delikatny i ciepły odcień różu. Jego konsystencja nie jest sucha i tępa , raczej miękka i aksamitna jednakże przy aplikacji trochę się pyli. Nie tworzy na twarzy plam ani smug, dobrze się go aplikuje. Róż idealnie podkreśla kości policzkowe z pewnością doda nam młodzieńczego rumieńca, sprawi, że cera będzie wyglądać promiennie i zdrowo. Posiada dość dobrą trwałość i jest mega wydajny, jak dla mnie jego wadą jest właśnie jego wydajność, po prostu nie da się go zużyć w ciągu 12 miesięcy. Ja miałam go prawie 2 lata i nie zużyłam nawet jego połowy. Choć to jest bardzo fajny róż to raczej nie zdecyduje się na jego ponowny zakup, jednak jego cena wciąż jest dość wysoka.
  • 27 stycznia 2021 o 13:53
    warty uwagi produkt dodatkowo o pięknym odcieniu
    Wszystkie produkty The Balm mają urocze opakowania stylizowane na amerykańskie lata 50-te, które mnie osobiście urzekają :). Róż zamknięty jest w sztywnym kartoniku z lusterkiem (kartonik niestety z czasem się brudzi), sam produkt ma piękny matowy kolor, taki różowo-brzoskwiniowy, nadający cerze zdrowy i delikatnie zaróżowiony odcień. Wykończenie jest lekko satynowe, produkt nie osypuje się, można stopniować efekt, przez co produkt jest przyjazny nawet osobom nie przepadającym za stosowaniem różu. Wydajność jest zarówno jego zaletą jak i wadą :) - moim zdaniem nie sposób go wykorzystać w terminie przydatności do użycia, pomimo regularnego stosowania. Jedynym minusem, który zauważyłam, to fakt, że przy delikatnym stosowaniu, po około 6-7 godzinach zauważyłam, że znika z buzi. Nie wyciera się, raczej delikatnie znika. Cena jest adekwatna do jakości - nie mam zarzutów w tej kwestii. Produkt jest już od dłuższego czasu dostępny w drogeriach stacjonarnych, ja kupowałam swój egzemplarz w internecie, ale pamiętam, że kiedyś ciężko było go dostać.
    Zalety:
    • piękny odcień, który będzie pasował większości karnacji
    • wygodne opakowanie z lusterkiem,
    • nie sposób zrobić sobie niem krzywdę
    Wady:
    • opakowanie z czasem się brudzi,
    • po kilku godzinach delikatnie znika z buzi
  • 16 czerwca 2020 o 17:08
    Naturalnie piękny!
    Brzoskwiniowy, ciepły, przygaszony róż o leciutko satynowym wykończeniu. Bardzo ładny naturalny, zdrowy efekt na policzkach, który utrzymuje się cały dzień. Pigmentacja pozwala stopniować intensywność, natomiast moim zdaniem kolor jest dość delikatny. Ciężko jest sobie zrobić nim jakiekolwiek plamy lub przesadzić. Wydajny. Opakowanie: ładne z lusterkiem, magnesiki dobrze trzymają, kartonik lekko się brudzi podczas użytkowania. Polecam szczególnie dla jasnych karnacji.
    Nomadan
    26 października 2019 o 16:41
    Totalne zaskoczenie
    Nie używałam chyba jeszcze produktu, który tak odmiennie prezentowałby się na skórze od tego co widać w opakowaniu. I to jest magia, bo spodziewałam się bladego nijakiego koloru - ewentualnie do muśnięcia miejscowo przy nabudowaniu czymś innym kształtu, a jest... dokładnie tak jak być powinno. Ani blado, ani nijako. W niezrozumiały dla mnie sposób dostosowuje się do mojego koloru twarzy i tworzy coś zdrowego, perfekcyjnie skomponowanego i dalekiego od bladego odcienia w pudełeczku. Jakość bez zarzutów, ale tutaj chyba The Balm nie zaskakuje. Ja nie lubię wizualnie tych opakowań, ale who cares, skoro jest porządne, nie plastikowe, a produkt broni się sam
    Zalety:
    • Kolor
    • Jakość
    • Kartonowe opakowanie
    Wady:
    • Nie widzę
  • 13 września 2018 o 16:14
    Bardzo fajny!
    Kupiłam go zachęcona rozświetlaczem i bronzerem z tej samej firmy i to był kolejny strzał w 10! Róż ma piękny odcień, idealnie sprawdza się na codzień. Nie wyciera się, jest bardzo dyskretny ale zauważalny. Produkt bardzo wydajny! Opakowanie jest prześliczne, ma w sobie wygodne lusterko. Na pewno kupię kolejny, jak ten mi się skończy :)
    Zalety:
    • łądny odcień
    • skład