Balsamy do ciała

Biolove Blueberry, Body Mousse Lekki mus do ciała `Borówka`

• 7 maja 2023 o 19:52
    Borówkowy zawrót głowy
    Miałam już okazję wypróbować balsam Biolove o zapachu borówki, który ma fenomenalny zapach. Teraz przyszedł czas na mus. Ma lekką konsystencje która delikatnie nawilża skórę. Pięknie pachnie, skład również świetny 99% pochodzenia naturalnego. Skóra po użyciu jest odświeżona, zapach unosi się nie tylko w całej łazience ale również trwale na skórze. Jestem zadowolona.
    • odżywienie skóry
    • lekka konsystencja
  • 24 kwietnia 2022 o 18:36
    Jestem zakochana w serii Blueberry od Biolove
    Te kosmetyki są wyjątkowe, pięknie pachną i świetnie działają. Lekki mus do ciała od Biolove skradł ostatnio moje serce. Zaprzyjaźnił się z moją skórą, stosuję go codziennie po prysznicu. Ma cudowną konsystencję, która szybko się wchłania i dobrze się rozsmarowuje. Zapach borówki długo utrzymuje się na skórze, a ja jestem nim zauroczona. Skóra jest po nim fajnie gładka i przyjemna w dotyku. Na pewno przetestuję jeszcze inne warianty zapachowe. :)
  • 20 stycznia 2022 o 10:39
    nie zachwyciła mnie ta borówka
    Owoce jagodowe kocham. Najbardziej jeść,ale jeśli mogę je mieć w kosmetykach to oczywiście kupuję :) Z serią BioLOve było to moje pierwsze spotkanie ale nie zachwyciło mnie na tyle, żebym chciała kontynuować tę znajomość. Z serii borówkowej kupiłam kilka kosmetyków, mus do ciała był jednym z nich. I mimo, że wiedziałam na co się piszę ( mus) to zdecydowanie nie jestem usatysfakcjonowana. Po pierwsze zapach borówki nie bardzo mi ją przypominał a to był główny powód dla którego zwróciłam uwagę na serię. Mimo,że seria miała być naturalna to ja przede wszystkim czułam sztuczność. Sam efekt musu kompletnie nie zachwycił, w zasadzie 5 minut po użyciu nie miałam poczucia jakbym używała czegokolwiek do nawilżenia ciała. Smarowałam więc więcej żeby było lepiej co oczywiście przekładało się na wydajność. Niestety sztucznym borówkom dziękujemy.
    Zalety:
    • cena,
    Wady:
    • dość sztuczny zapach, niedostateczne nawilżenie
  • 18 stycznia 2022 o 8:17
    Zapach obłęd
    Zapach tego balsamu jest obłędny jakbym smarowała się czysta Borowka amerykańska. Samo używanie tego kosmetyku sprawia mi ogromna przyjemność. A co do właściwości produktu to jest on wydajny chociaż uważam ze opakowanie za ta cenę powinno być większe, nie nawilża jakiś super jest to raczej lekkie nawilżenie. Szybko się wchłania.
    • Szybkość wchłaniania
    • Konsystencja
    Wady:
    • Małe opakowanie jak na taka cenę
    • Nie nawilża zbyt mocno
  • 5 stycznia 2022 o 20:03
    Ładnie pachnie, nic więcej
    Uważam, że ten ślicznie pachnący mus do ciała nie robi nic, jeżeli chodzi o nawilżenie. Jedynie co, to przepięknie pachnie. Jego konsystencja jest całkiem przyjemna, łatwo ją rozprowadzić na ciele, nie robi plam i szybko się wchłania. Jednak jak wspomniałam wcześniej, zero nawilżenia, a szkoda, bo wtedy mus oceniłabym 5/5. No szkoda, lecz dla miłośników słodkich zapachów polecam.
    Zalety:
    • ładnie pachnie
    • skład
    Wady:
    • nie nawilża