Odżywki do brwi

Kerabione Serum wzmacniające do rzęs 5ml
Kerabione Serum wzmacniające do rzęs 5 ml

• 28 marca 2024 o 16:21
    pomocne
    Jest to tańsza alternatywa wiadomo dla jakiego serum (nawet wygląda do niego bardzo podobnie za co marka ma u mnie minus, nie lubię takich manipulacji). Niemniej pomaga na porost rzęs. Efekt nie jest ogromny ale jest spory i zauważalny
  • 28 lutego 2024 o 10:46
    Wielkie rozczarowanie
    Jestem bardzo rozczarowana tym produktem. Kerabione jest często polecane w problemach z włosami, zwłaszcza dla kobiet po ciąży kiedy wypadają one na potęgę. Myślałam że na rzęsy zadziała równie dobrze. Niestety ale przez pewien czas powieki piekły mnie swędziały w nocy oraz nad ranem. Stosuje to nadal (ponad miesiąc), dolegliwości ustały ale nie ma kompletnie żadnego efektu. Inne produkty tego typu działały znacznie szybciej.
    Wady:
    • Powoduje swąd i pieczenie
    • Nie ma żadnych efektów
    Drogeria Super-Pharm
  • 21 grudnia 2023 o 10:15
    Skuteczna regeneracja
    Odżywka spełniła swoje obietnice! rzęsy przestały wpadać:) stały sie gęściejsze,dłuższe i odzyskały witalność!Stosowanie przez kilka miesięcy regularnie zapewnia takie efekty!Odżywka nie uczula i nie podrażnia skóry i oczu!
    Zalety:
    • Skuteczność
  • 22 grudnia 2022 o 6:21
    Pomaga odzyskać rzęsy
    Produkt otrzymałam w ramach testu i to był ten czas kiedy po dwóch aplikacjach rzęs u kosmetyczki chciałam wrócić do moich. Moje rzęsy były proste i rzadkie. Odżywka stosowana regularnie w ciągu miesiąca sprawiła, ze rzęsy powoli wróciły do stanu poprzedniego. Są ładnie podkręcone, gęste i wyglądają na zdrowe. Używam tej odżywki do brwi aby w jednym miejscu odrosły mi włoski. Polecam bardzo ten produkt. Noe podrażnia oka i łatwo się nakłada.
    Zalety:
    • Brak zapachy, nie podrażnia oka, pomaga odzyskać rzęsy, łatwa aplikacja
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 15 lipca 2021 o 16:30
    zadowolona z efektów
    Powiem szczerze,że nie bardzo wierzyłam w efekty tych tabletek Okazało się jednak , iż po ich stosowaniu moje włosy zaczęły rosnąć szybciej a paznokcie poprawiły swoją kondycje . Stosowałam je rano i wieczorem po jednej, efekty uzyskałam już po miesiącu.

Zobacz także inne Odżywki do brwi