Palety do konturowania

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Ultra HD Pro Cream Contour Kremowa paleta do konturowania

• 9 kwietnia 2025 o 14:57
    paletka do konturownia
    Bronzer mocno na napigmentowany, dobrze się blenduje, używam również jako cień przejściowy do powiek, świetny mat. Highlighter nieco delikatniejszy, nie powala, ale da się z niego trochę wycisnąć przy użyciu fixera utrwalającego makijaż Blusher dobrze napigmentowany, wyraźna miedź, również można stosować do oczu jak i do konkturowania twarzy.
    Zalety:
    • fajna paletka
    Wady:
    • rozświetlacz średni
  • 21 lutego 2025 o 20:42
    Fajna kolorystyka do każdego typu skóry ale efekt średni...
    Paletę, zakupiłam jakiś czas temu, ponieważ byłam bardzo ciekawa działaniem tego produktu. W sumie nigdy wcześniej nie stosowałam u siebie konturowania na mokro. Spodobała mi się kolorystyka. Wszystkie kolory, takie jak lubię. Jasnych odcieni, używałam czasem jako korektor pod oczy i na obszar wokół nosa i ust. Efekt, który powstał, był zadowalający, jednak po czasie moja skóra zaczęła nieładnie błyszczeć i to już mi się nie podobało... Z tą paletą dobrze się pracuje. Kolory są odpowiednio nasycone i kremowe w konsystencji. Jednak po kilku godzinach od aplikacji, twarz wygląda nieco "dziwnie". Bardzo szybko również przetłuszcza się skóra w miejscu nałożenia tych kolorów do konturowania. W niektórych miejscach, zauważyłam również, większą widoczność porów, co bardzo mi przeszkadza. Przy innych produktach, nie mam takiego problemu. Uważam, że pomimo świetnej kolorystyki, ten produkt wypada nieco słabo. Głównie ze względu na niską trwałość na skórze.
    Zalety:
    • Kolorystyka
    • Wielofunkcyjność
    Wady:
    • Słaba jakość
    • Słaby efekt na skórze
    • Słaba trwałość
  • 7 maja 2022 o 17:20
    Paleta pełna cudów
    Można wymieniać godzinami, ile zastosowań znajduje ta paletka. Poza sugerowanym przez producenta konturowaniem, możemy używać tego jako podkład gęstszy, korektory, czy nawet farby do twarzy (polecam do zabawy w charakteryzację nimi). Są bardzo wydajne i łatwe w aplikacji na wiele sposobów- czy to gąbką, czy pędzlami.
    • jakość
    • pigmentacja
    • uniwersalność
    • wielorakie zastosowanie
    _Ariel_
    21 marca 2020 o 16:50
    Paleta Makeup Revolution, Ultra HD Pro Cream Contour jest moim pierwszym produktem do konturowania twarzy, mimo iż moja przygoda z makijażem trwa wiele lat. Dotychczas omijałam owe produkty w trakcie kosmetycznych zakupów w obawie że nie będę potrafiła ich stosować, zrobię sobie krzywdę i narażę się na pośmiewisko innych w karykaturalnym makijażu :D Jakiś czas temu postanowiłam pójść z duchem czas i bliżej zaprzyjaźnić się z konturowaniem, a przynajmniej zanim wyjdę w takim makeupie z domu solidnie poćwiczyć. I tak w moje ręce trafiła ta oto paletka. Produkt posiada niezwykle kremową konsystencję. W opakowaniu znajdziemy 7 produktów do konturowania i jeden rozświetlacz. Znajdziemy w nim zarówno chłodne jak i ciepłe odcienie - Każdy znajdzie coś dla siebie. Opakowanie jest dosyć spore, dobrze wykonane jednak brakuje mi w nim lusterka. Kosmetyk bardzo przyjemnie się nakłada, rewelacyjnie rozciera. Nawet taki laik jak ja nie zrobi sobie nim krzywdy. Nie pozostawia plam, nie ściera się w ciągu dnia. Nie tworzy maski. Po kilku razach konturowanie uznaje za opanowane - a z paletą nie rozstaje się na co dzień ;)
    • kolorystyka
    • świetnie się nakłada rozciera
    • produkt jest trwaly
    Wady:
    • brak lusterka ;)
  • 30 października 2019 o 21:43
    świetna
    Każdy produkt bardzo ładnie się blenduje, daje nam czas na wpracowanie go w skórę i podkład. Z każdym dotychczas podkładem się dogaduje. Ma bardzo użytkowe kolory. Są kremowe ale nie tłuste. Po jakimś czasie (dość długim ok. 1h) zastygają. Wszystkie brązy są świetne pomimo, że jestem jasną blondynką mogę zastosować nawet najciemniejszy, oczywiście w rozsądnej ilości.
    Zalety:
    • kolorystyka
    • kremowa konsystencja
    • beztłuszczowy produkt
    • zastyga po dłuższym czasie
    • wszystkie kolory są użytkowe
    Wady:
    • dostępność stacjonarnie