Kremy i maski do rąk

Scandia Cosmetics Krem do rąk 25% masła Shea 'Melon'

• 13 grudnia 2023 o 8:53
    Przepiękny zapach, odżywcza formuła
    Krem do rąk ma gęstą konsystencję, która dobrze rozprowadza się na skórze i dość szybko wchłania. Nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Nie podrażnia. Zapewnia skórze natychmiastowe nawilżenie i odżywienie. Zapach kremu jest przepiękny. Nakładanie go to czysta przyjemność. Krem jest wydajny.
  • 6 maja 2018 o 20:35
    Mniaaaam
    Uwielbiam melony, więc zapach tego kremu skradł moje serce <3 Świetne nawilżenie, dobry skład, plus za jego "wegańskość". Proste, wygodne opakowanie. Cena trochę wyższa, porównując inne kremy do rąk. Ogólnie godny polecenia, głównie ze względu na owocowe zapachy :)
    Zalety:
    • ZAPACH!
    • dobre nawilżenie
    • wygodne opakowanie
    Wady:
  • 1 stycznia 2018 o 13:36
    słodki melon
    Od zawsze zmagam się z problemem suchych dłoni. Kremy do rąk zużywam bardzo szybko i przetestowałam ich już naprawdę sporo. Polecam wszystkim, którzy, tak jak ja, są uzależnieni od zapachu melona. Zalety: -wydajny -ładne opakowanie -duża pojemność -bardzo dobre i długotrwałe nawilżenie -dobra cena -gęsta formuła -masło shea w składzie Wady: -jest bardzo tłusty i długo się wchłania Ja osobiście aplikuję ten krem na noc, grubą warstwą.
  • 11 lutego 2017 o 0:19
    Średniak
    Miałam bardzo duże oczekiwania wobec tego kremu. Niestety średnio się u mnie spisywał. Nawilżenie oczywiście było wyczuwalne, ale efekt ten nie utrzymywał się zbyt długo. Zapach kremu dosyć sztuczny. Gdybym nie wiedziała jaki on ma być (melon) to bym nie zgadła.
    errola
    21 stycznia 2017 o 19:44
    cudny
    Zalety: + piękny zapach + przyjemna, gęsta konsystencja + rewelacyjnie się rozprowadza i szybko wchłania + nie pozostawia tłustej warstwy + nawilża długotrwale + jest w 100% Wege + zawiera 25 % masła shea