Lakiery klasyczne

Avon True Colour, BB Nail Colour 7 in 1 [Nail Experts, All- In- 1 BB Nail Colour ] Lakier BB do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 czerwca 2023 o 10:36
    Tragedia...
    Tragedia lakier tak dlugo zasychal ze nie wiem co (ponad 5 godzin), szybko schodzi i nie równomiernie sie naklada to jeden z gorszych lakierow jakie mialam
    Wady:
    • dlugie wysychanie
    • nierownomiernosc
  • 16 lutego 2022 o 19:09
    Świetny jest
    Lakier zamówiłam u swojej znajomej. Ma bardzo ładny taki jak by pastelowy kolorek, bardzo pięknie prezentuje się. Bardzo dobrze trzyma się lakier na paznokciach nawet do paru dni. Jednym misiem jest ze trzeba pare razy malować żeby pokryć dobrze. Jestem bardzo z niego zadowolona. Zalety: -cena -dostępność -ładny kolor -jakość
    U konsultantki
    AnnNowa
    14 listopada 2021 o 20:17
    Zwykły lakier
    Stosując ten lakier nie zauważyłam, żeby jakoś wpłynął na poprawę moich paznokci. Niestety jako lakier też słabo się spisał. Bardzo długo wysycha. Szybko schodzi z paznokci. Krycie też jest słabe.
    Wady:
    • długo wysycha
    • słaba trwałość
    • słabe krycie
  • 2 września 2021 o 22:13
    Bardzo fajny lakier
    Lakier kupiłam z ciekawości głównie ze względu na to ze ma ładne, pastelowe kolory a ja uwielbiam takie do tego dobrze się trzyma. Jedyny minus to ze musimy nałożyć kilka warstw żeby nie było prześwitów. Ale podsumowując jestem zadowolona i polecam
    Zalety:
    • Ładne, pastelowe kolory
    • Dobrze się trzyma, nie odpryskuje i nie ściera się na końcach
    • Pojemność
    • Szybko schnie
    Wady:
    • Słabe krycie trzeba nałożyć minimum 2 warstwy a i w moim przypadku to nawet dwie było za mało i robiły się prześwity
  • 1 czerwca 2021 o 17:25
    Nie jestem jego zwolenniczka
    Ten lakier do paznokci kupiłam bo kocham nowości i chciałam zobaczyć jak będzie sprawdzał się. Lakier niestety bardzo szybko odpryskuje, krycie jest raczej średnie, lakier w butelce szybko wysycha, ogólnie nie jestem z niego zadowolona.
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Szybko wysycha w buteleczce
    • Szybko odpryska
    U konsultantki

Zobacz także inne Lakiery klasyczne