Szampony do włosów

CutisHelp Activ-Squa, Szampon konopny

CutisHelp L.S. szampon konopny 200 ml

Mira444
    21 marca 2019 o 11:12
    Skóra po stosowaniu produktu mniej się łuszczy i mniej swędzi
    Koło 3 tygodni temu w aptece Pani magister poleciła mi ten szampon ponieważ choruje na łojotokowe zapalenie skóry najbardziej doskwiera mi na głowie częste drapanie powodowało bardziej suchszą skore za czym tez idzie mocniejszy ból przy każdym drapaniu.Stosowałam każdego wieczoru do kąpieli i dostrzegłam że łuska schodzi po nim bardzo ładnie, skóra głowy przestaje swędzieć dobrze się pieni cena trochę przeraziła mnie ale uważam że najważniejsza jest jego skuteczność.
    Zalety:
    • likwiduje swędzenie
    • łagodzi objawy łuszczycy
    • naturalne składniki
    • zmniejsza powstawanie łuski
  • 13 marca 2019 o 18:16
    Ogólnie polecam mi pomógł
    Produkt o bardzo dobrej skuteczności i wydajności.Miesiąc temu zaczęłam mieć problemy skórne na głowie. Okazało się, że mam łojotokowe zapalenie skóry. W aptece polecono mi ten szampon, przyznam ze nie czytałam opinii o nim wcześniej. Jestem z niego zadowolona poza cena
    Zalety:
  • 5 marca 2019 o 9:20
    Kocham ten Szampon
    Dla mnie jest genialnym produktem. Przede wszystkim - leczy jakość do ceny jest bardzo rewelacyjna, Szampon szybszy i skuteczniejszy od zwykłych szamponów mi pomógł bardzo będę polecała każdemu
  • 1 marca 2019 o 12:46
    bardzo dobry
    Szamponu używam od dawna, i stan skóry głowy się poprawił oszałamiająco . włosy przestały mnie swędzieć i już tak nie wypadają. Oby tak dalej bo jestem mega zadowolona
  • 27 lutego 2019 o 8:28
    Rewelacyjny Szpamon
    Nie spodziewałam się, że będzie tak fajnie działał.Jestem bardzo zaskoczona tym produktem Mniejsza napięcie i swędzenie skóry przy regularnym stosowaniu. Goi strupy i zapobiega powstawaniu nowych.Polecam