Wody perfumowane damskie

NOU Rose Patchouli EDP

NOU Flowers Rose Patchouli

Haftung
    22 kwietnia 2022 o 19:35
    Przyjemny, długotrwały, w fajnej cenie :)
    Wiadomo, dobre perfumy markowe kosztują dużo. Ale nie zawsze człowiek lubi pachnieć "firmowo". Ja od roku odkrywam perełki Ardenki, które uwielbiam (white tea, sunflowers czy 5th avenue są ze mną cały czas) a nie rujnują portfela... Z ciekawością patrzę więc na te niższe półki, np w Rossmanie. Tam właśnie na półce z przeceną znalazłam wodę perfumowaną. Cena porażała - cale 19.90 więc wzięłam w ciemno i się nie zawiodłam. Zapach to paczula i róża, ale słodyczy tu nie uświadczymy, bardziej taka róża ogrodowa. Paczula w pierwszej chwili jest bardziej wyczuwalna, potem wchodzi róża. Udany zapach za grosze.
    Zalety:
    Wady:
    • Chyba wycofywany z Rossmanna
    W perfumerii
  • 22 listopada 2020 o 0:32
    W porządku
    Używa od:próbka
    Zapach jest ładny, powierzchownie podobny do tych, z którymi jest porównywany, choć mam nadzieję, że jego producenci nie aspirowali do stworzenia zamiennika... bo jakość jest tu adekwatna do ceny i nie oszukujmy się, że może być inaczej.
  • 2 lipca 2019 o 18:15
    Ładne
    Używa od:próbka
    Gdy już przedarłam się przez mocny zapach alkoholu wyczułam słodką bergamotkę, którą w tle dopełniają róże. Po kilku godzinach główne skrzypce gra paczula. Przepiękny zapach! Trwałość jest taka sama jak w poprzednim zapachu, ale ten wygrywa połączeniem aromatów.
  • 28 lipca 2018 o 22:30
    Good
    To nie tylko piękny zapach, ale i świetna trwałość, gdyż na skórze, jak i na ubraniu trzyma się bardzo długo. Jest jednocześnie kwiatowy i bardzo świeży ale i elegancki, zyskuje na świeżości i powoduje, że zapach nie jest nużący. Spryskana nią pachniałam intensywnie jeszcze następnego dnia. Flakonik jest prosty i nie przyciąga uwagi, jest to chyba jedyny słaby punkt tej wody. Mimo to zapach i trwałość nadrabiają to małe niedociągnięcie i ostatecznie NOU oceniam wysoko.
  • 4 lipca 2018 o 16:57
    Mocny tzw. Ciężk zapach ALE hipnotyzujący!
    To zapach zdecydowanie na wieczory i bardziej na chłodniejsze pory roku choć ja skusiłam się na niego nawet teraz latem ! Jest bardzo charakterystyczny i mocno zapadający w pamięć ! Trwałość To Jego Mocny atut ! Jednak na pewno jest przeznaczony dla osób lubiących bardzo mocne i wyraziste zapachy- mi kojarzy się z typowymi zapachami unisex tzn. Jest taki damsko / męski ciężki do określenia choć bardziej przejawia nuty zapachów kobiecych to pierwsze wrażenie daje skojarzenie z męskim zapachem.
    Zalety:
    • Wyraziste i mocne nuty zapachowe
    • Trwałość na duży + wyczuwalny nawet po kilkunastu godzinach ! Jego intensywność nie mija z upływem wielu godzin.
    Wady:
    • Mało atrakcyjny wizualnie flakon.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie