Kremy uniwersalne

Hada Labo Tokyo Lotion No.1 - Super Hydrator
Hada Labo Tokyo Lotion No.1 Nawilżający 150ml

• Wczoraj o 21:30
    To jest mój absolutny KWC
    Używam tego lotionu od co najmniej 6 lat codziennie. Świetnie nawilża, nadaje się jako baza pod makijaż. Jest lekki, szybko się wchłania i jest praktycznie bezzapachowy. Szczerze nie wyobrażam sobie bez niego życia.
  • 23 kwietnia 2025 o 16:03
    Ekspresowy zastrzyk nawilżenia bez "skutków ubocznych"
    W opisie "Intensywnego nawilżacza" przeczytałam, że w Japonii sprzedaje się co 2 sekundy. Łatwo mi w to uwierzyć, bo po zużyciu pierwszego opakowania od razu pobiegłam do drogerii po następne. Lotion No.1 od Hada Labo Tokyo to magiczna, gęsta woda, kojąca nawet przesuszoną i bardzo podrażnioną skórę. Mam dobrą wiadomość dla posiadaczek cery skłonnej do niedoskonałości - w przeciwieństwie do wielu innych "nawilżaczy", preparat jej nie przetłuszcza i nie zapycha porów. Dobrze nawadnia i bardzo szybko się wchłania. Konsystencja jest lekka, rześka i przyjemna, nie wywołuje uczucia naciągania ani obciążania skóry. To japońska pielęgnacja w najlepszym wydaniu i produkt, na który zawsze znajdę miejsce w kosmetyczce!
    Zalety:
    • dobry, minimalistyczny skład, z kombinacją różnych rodzajów kwasu hialuronowego
    • przyjemna i lekka konsystencja, która nie obciąża cery
    • silne działanie nawilżające, nawet przy mocno przesuszonej skórze
    • brak koloru i zapachu - odpowiedni dla cery wrażliwej
    • wysoka wydajność i higieniczne opakowanie
    Wady:
    mm2991
    24 lutego 2025 o 21:21
    Dla mnie ok
    Ja kocham testować wszystko co jest nawilżające - niestety mam tendencje do suchej i bardzo suchej skóry. Produkt znajduje się w opakowaniu z bardzo ładną szatą graficzną - na pewno przykuwa wzrok, dodatkowo charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Jeśli chodzi o nawilżanie świetnie daje radę, nawilża , poprawia wygląd skóry. Sprawdza się w lecie. Produkt wydajny.
  • 22 grudnia 2024 o 20:29
    polecam
    Bardzo fajna nawilżająca emulsja, jest przeźroczysta i bezzapachowa, ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i daje miłe uczucie nawilżenia oraz delikatnie rozświetla cerę. Jest też wydajny
    Zalety:
    • wydajny
    • nawilżający
    • lekki
    • bezzapachowy
    Kas95
    18 stycznia 2024 o 14:01
    Uwielbiam go
    Kupiłam go w promocyjnej cenie. Nakładam go pod krem. Trochę się lepi ale po użyciu kremu nie ma już tego uczucia lepienia. Super nawilża skórę i dodaje jej blasku. Ponadto jest mega wydajny.