Kremy i maski do stóp

L'biotica Zmiękczające plastry na pięty

monu92
    12 stycznia 2020 o 11:24
    Są ok
    Wygodne plastry na pięty. Przykleiłam je na całą noc (na stopy założyłam skarpetki po przyklejeniu plastrów) i jakieś delikatne efekty są widoczne. Pięty delikatnie się wygładziły i przede wszystkim są bardziej miękkie w dotyku. Spodziewałam się lepszego efektu, ale nie jest źle.
  • 10 listopada 2018 o 17:35
    Ulubione plastry
    Zakupiłam te plastry z uwagi na to, że nie lubię za bardzo skarpetek złuszczających. Te plastry to sama wygoda. Bardzo szczelnie są zapakowane. W opakowaniu znajdują się 2 plastry czyli na jeden zabieg. Plastry nakłada się na 8 godzin, czyli najlepiej na noc. Plastry mają lekki mentolowy zapach. Po wstaniu rano, pięty są świetnie nawilżone, a to za sprawą dużej zawartości mocznika. Pięty również są zmiękczone i nie ma śladu po zrogowaceniach. Jak dla mnie to jest bomba.
    Zalety:
    • delikatny mentolowy zapach
    • działanie.
    _inga
    26 maja 2018 o 20:23
    Plastry na pięty L'biotica
    Plastry dobrze zapakowane. Nakładanie nie sprawia kłopotu, najlepiej zrobić to na noc Jednak dobrze po ich naklejeniu założyć skarpetki Po ściągnięciu plastrów, skóra na piętach odświeżona wygładzona i bardziej nawilżona, miękka, bez zrogowaceń, odżywiona . Jak dla mnie efekt pozytywny jednak pragnę zaznaczyć że nigdy nie miałam jakiś większych problemów z rogowaceniem skóry na piętach.
    Zalety:
    • regeneracja
    • wygładzenie
    • nawilżenie
    • odżywienie
    Wady:
    • długi czas aplikacji 8-12h
    • po naklejeniu plastrów lepiej dodatkowo założyć skarpetki
  • 8 maja 2018 o 17:34
    Nie działają
    Użyłam raz. Plastry się odczepiały, nie chciały się trzymać, były słabo nasączone, wyglądały jak zwykłe plastry, nie dały rady moim twardym piętom, nie odczułam żadnych efektów. Więcej nie użyję, szkoda pieniędzy.
  • 7 stycznia 2018 o 12:33
    średnie
    Nawet nie wiem jak ocenić ten produkt. Bo działanie okazało się takie nijakie/zwyczajne. Po ściągnieciu plastrów, skóra na piętach faktycznie była bardziej nawilżona, miękka, bez zrogowaceń i bardzo przyjemna w dotyku. Ale ten efekt nie trwał zbyt długo. Może ze dwie godziny, potem skóra na piętach zaczęła powracać do dawnego wyglądu. Mogę jedynie powiedzieć, że została lekko odżywiona i tyle. Ale może trzeba po porostu zrobić serię tych zabiegów by zobaczyć efekt, ja użyłam tego tylko raz.