AA Laser White, Night Cream Krem na noc 'Redukcja przebarwień + odżywienie'

• 30 stycznia 2019 o 18:50
    krem dla osób bez grzywki
    Krem posiada zbyt gęstą konsystencję, przez co dłużej się wchłania. Nie jest dobry dla osób z grzywką, gdyż tłuści cerę i włosy. Słabo redukuje istniejące przebarwienia, jednak nowe się nie pojawiają.
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • lekko wyrównuje kolory skóry
    • dobre nawilżenie
    Wady:
    • zostawia tłuste ślady na skórze,
    • tłuści włosy
    • długo się wchłania
    kamoni7
    28 lipca 2018 o 22:43
    Kiepski
    Krem znajduje się w szklanym słoiczku. Posiada ledwo wyczuwalny zapach Ma postać gęstego masełka, ale nie jest ciężki. W konsystencji jest leciutki i łatwo się go aplikuje. Dobrze, że jest to krem na noc, bo strasznie świeci się po nim skóra. Na szczęście nie zapycha i nie podrażnia. Nie zauważyłam, aby krem redukował plamy posłoneczne. Nie rozjaśnia skóry, ani niewyrównuje kolorytu. Odżywia też dość kiepsko, ponieważ po nocy nie czuję jakiegoś spektakularnego oddziaływania. Ogólnie słaby krem i mało komfortowy ze względu na pozostawianie tłustej warstwy na skórze.
    goha80
    6 czerwca 2018 o 19:14
    Przyjemny
    Po tym kremie nie spodziewałam się niczego konkretnego. Stosowałąm zbyt wiele kosmetyków "rozjaśniających " przebarwienia tego typu iż przekonałam się że nie tak łatwo sobie z tym problemem skórnym poradzić. Na mnie i kwasy opornie działają. Krem miał tylko wspomagać pielęgnację mojej cery z przebarwieniami. Tylko tyle i aż tyle. Czy bowiem rozjaśnił? nie mocnych kilkuletnich już przebarwień nie ruszył i nie dziwię się. Ale co zrobił? sprawia że moja cera jest świetlista, odżywiona i wypoczęta. Przebarwienia są pod kontrolą i nie pogłębiają się. Krem jest masełkowaty, ale lekki. Nie zapycha,nie zatyka , nie maże się. Szybko się wchłania. Rano cera jest po nim ładna i gładka. dla mnie to dużo. Jestem z niego zadowolona. w parze z kremem na dzień stanowią dla mnie zadowalający duet.
    Zalety:
    • opakowanie,konsystencja, odżywienie skóry, wygładzenie
    Wady:
    • nie rozjaśni mocnych przebarwień,laser to to żaden :)
    Isia13
    3 czerwca 2018 o 12:59
    Krem jak krem
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Na początek zaznaczę, że skorzystałam z próbki, którą nawet nie wiem skąd miałam. Postanowiłam ją przetestować bo akurat przed nałożeniem kremu na noc wpadła w moje ręce przy poszukiwaniu czegoś ciekawszego do zastosowania. Bez większych nadzieji nałożyłam smarowidło na twarz i poszłam spać. Krem teoretycznie miał redukować przebarwienia i odżywiać. Wydaje się że jedno jakoś wyszło a drugie tak nie bardzo. Wiem, że po jednorazowym zastosowaniu specyfiku rozjasniającego nie powinno się oczekiwać wielkich efektów ale z drugiej strony na co liczył producent kiedy dodał do czegoś próbkę? Tak więc uważam, że minimalne rozjaśnienie powinno być a absolutnie go nie było. Druga kwestia to odżywienie, które w minimalnym stoponiu otrzymałam ale zdecydowanie nie było wystarczające jak na potrzeby mojej suchej skóry. Skład jest taki sobie, działanie po użyciu próbki meh więc raczej nie pokuszę się o całe opakowanie, mimo niskiej ceny i dobrej dostępności.
    • delikatne odżywienie
    Wady:
    • brak nawet minimalnego rozjaśnienia
    • średni skład
    • brak nawilżenia
    KiciaBP
    16 kwietnia 2018 o 21:55
    Zawiedziona
    Skusilam sie zakupem ze wzgledu na niska cene I chec poznania kolejnego kosmetyku ktory z zalozenia zrobi "cos" z moimi.przebarwieniami. Mam skore mieszana ktora sklonna jest do wypryskow, niedoskobalosci I miejscami przesuszen. Najwieksza moim zdaniem wada sa piegi.I przebarwienia z ktorymi.probuje od zawsze walczyc. Po miesiacu stosowania kremu na noc niestety nie zauwazylam efektow, moze I skora stala sie bardziej odzywiona jednak z przebarwieniami sobie nie poradzila, krem nie uczula, konsystencja w sam raz niestety dosc kiepsko sie wvhlania a wokol.ust pojawilo sie mnoswo roznych niespodzianek. Niestety ten produkt nie jest dla mnie.
    Zalety:
    Wady:
    • Brak dzialania
    • Slaba wchlanialnosc
    • Ciezki dla mojej skory