Pielęgnacja biustu

Bielenda Sexy Look, Intensive Modeling Serum Intensywne serum modelujące do biustu 'Liftingująca mezoterapia'

Sawi92
    8 listopada 2020 o 23:53
    Nawilża ale raczej nie podnosi ;)
    Serum po pierwsze ładnie pachnie, po drugie dobrze nawilża i to chyba tyle ;) mam duży biust więc zależy mi na ujędrnieniu co w małym stopniu serum pomaga osiągnąć ale nie ma jakiegoś spektakularnego efektu. Wbrew temu co jest na opakowaniu na szczęście mojego biustu nie powiększyło.
  • 10 czerwca 2020 o 7:42
    Minimalny efekt
    Stosuję od ponad roku, efekt jaki daje jest minimalny. nawilżona i delikatnie napięta skóra (efekt zaczyna być widoczny po około miesiącu), przy większym biuście nie ma co liczyć na spektakularne efekty. Ładnie pachnie, dobrze się wchłania, nie zapycha skóry. Nie jest zły, ale obietnice producenta nie są spełnione - trudno aby krem działał jak lifting. Stosowany regularnie od wczesnej młodości myślę, że pozwoli zachować skórę biustu w dobrej kondycji.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Delikatnie napina
    Wady:
    • Działanie serum jest minimalne
  • 25 stycznia 2020 o 15:46
    Wymaga czasu
    Serum wymaga naprawdę cierpliwości i czasu Nie działa po miesiącu stosowania -trzeba stosować codziennie przynajmniej z 3 mies żeby zobaczyć efekty Żeby te efekty przyszły trzeba nabierać trochę więcej serum bo mała ilość nie wiele daje -przy większej ilości i mocnym masażu do góry biust jest bardziej ujędrniony twardszy i minimalnie idzie do góry -ale to jest najsłabiej widoczne Najbardziej widać ujędrnienie Produkt jest w ładnym opakowaniu i jest bardzo wydajny -pachnie trochę chemicznie Ogólnie nie żałuję tego serum ale też nie jestem hitem
  • 28 października 2019 o 13:55
    serum do biustu
    Niedawno skończyłam 3 opakowanie i chyba czas podzielić sie opinią. Nie jest to jakiś szałowy kosmetyk, który by biust podniósł (tego akurat w ogóle nie zauważyłam), a na tym bardzo mi zależało, bo niestety ciaża robi swoje, żeby nie było ćwiczę dość sporo, więc coś sie podniosło, ale nie uważam, zeby ten krem coś zrobił. Zauważyłam natomiast dość fajne nawilżenie skóry, co zawsze jest jakimś plusem. Co do samego zapachu to jest ona nieco posobny do nievea? Nie wiem.. Kojarzy mi się po prostu z dość znanym mi kremem, ale nie potrafie powiedzieć którym dokładnie. Tak czy inaczej nie był dość nachalny, więc spodobał mi się. Konsystencja? Bardzo balsamowa, która dość szybko wnika sie w skórę, ale tak jak u dziewczyn wcześniej nic nie zostawało, tak u mnie na bieliźnie były ślady. Nie wiem czy to działa w różne sposoby, albo cos ja źle robiłam, ale raczej nie ma jakiś wielkiej różnicy w wmasowywaniu serum. Pokilku opakowaniach daje sobie chyba spokój, bo jednak chciałabym biust ujędrnić, wzmocnić skórę i uelastycznić, a tego tutaj nie znalazłam.
  • 15 września 2019 o 12:31
    średnie
    Serum w poprzedniej wersji kupiłam kilka lat temu i pamiętam, że byłam z niego zadowolona. Teraz znowu po nie sięgnęłam przy okazji promocji w drogerii Rossmann. Chciałam ujędrnić skórę biustu po utracie paru kilogramów. W opakowaniu znajdziemy ładną, poręczną i wygodną w użyciu tubę. Serum jest bardzo wydajne, wystarczy użyć niewielką ilość, dość szybko się wchłania i nie brudzi ubrań co jest dla mnie bardzo istotne. Odpowiada mi jego "kremowy" zapach. Używam go jakieś 3 miesiące i uważam, że kondycja mojej skóry jest trochę lepsza. Skóra stała się gładsza, bardziej napięta i elastyczna. Nie zauważyłam jednak żadnego uniesienia biustu a szkoda;) Nie oczekiwałam jednak tego od kremu, nie ma co się oszukiwać. Nie widzę potrzeby ponownego kupienia kosmetyku.
    Zalety:
    • wchłanianie
    • delikatne ujędrnienie i napięcie skóry
    Wady:
    • zbyt słabe działanie

Zobacz także inne Pielęgnacja biustu