Peelingi do twarzy

Marion Detox, Active Bamboo Charcoal Facial Scrub Peeling do twarzy z aktywnym węglem bambusowym

Marion Peeling do twarzy z aktywnym węglem detox 75ml

_inga
    7 listopada 2021 o 5:47
    Peeling do twarzy z aktywnym węglem, Detox, Marion
    Peeling kupiłam w jednej z drogerii internetowych. Opakowanie to tubka o pojemności 75 ml, zapłaciłam około 10 zł Peeling ma bardzo małe drobinki, delikatnie złuszcza, oczyszcza, wygładza i odświeża, natomiast jego wydajność jest przeciętna. Peeling nie uczula, nie podrażnia, dobrze sprawdza się przy cerze mieszanej. Minus za opakowanie , ciężko zużyć kosmetyk do końca, nie widać ile kosmetyku jeszcze pozostało w opakowaniu. Podsumowując peeling delikatnie złuszcza i oczyszcza nie podrażnia, ogólnie dobry przyzwoity średniak w atrakcyjnej cenie , nie wiem czy jeszcze go kupię.
    Zalety:
    • delikatnie złuszcza
    • oczyszcza
    • wygładza
    • regeneruje
    • łagodzi podrażnienia
    • nie uczula, nie podrażnia
    Wady:
  • 1 sierpnia 2021 o 12:54
    Może być
    Kosmetyk ma lekką konsystencję o szarym kolorze i zatopionymi malutkimi drobinkami, które są delikatne dla skóry. Posiada zapach, który jest dziwny chociaż niektórym może się podobać. Dla mnie jest taki sobie. Jeśli chodzi o działanie to ładnie złuszcza naskórek, sprawiając, że cera jest wygładzona i oczyszczona bez jakichkolwiek podrażnień. Mamy tutaj aktywny węgiel bambusowy i glinkę Kaolin, które wygładzają i uelastyczniają skórę. Kosmetyk jest bardzo wydajny i starczy na długo. Może być.
  • 26 lutego 2021 o 21:41
    Marion peeling z aktywnym węglem
    Peeling do twarzy z aktywnym węglem bambusowym marki Marion. Produkt zapakowany jest w tubkę o pojemności 75 ml, lecz wystarczający na długo. Konsystencja peelingu jest lekka, posiadająca niewielkie drobinki, które delikatnie złuszczają martwy naskórek i sprawiają, że skóra jest oczyszczona i odpowiednio wygładzona. Peeling ma bardzo przyjemny i delikatny zapach, który umila pielęgnację. Moja skóra jest sucha ale także wrażliwa. Ten peeling sprawdza się wręcz idealnie. Ja peeling stosuje codziennie bo tego wymaga moja sucha skóra pozostawiająca martwy naskórek. Ten produkt pozbywa się go a dodatkowo nie podrażnia mojej skóry. Po stosowaniu peelingu cera wygląda świeżo i zdrowo. Produkt jest tani i łatwo dostępny więc ja na pewno wybiorę się po kolejne opakowania a Wam serdecznie polecam!
    Zalety:
    • efekt
  • 27 marca 2020 o 8:09
    Fajny
    Peelingi stosuje bardzo często i bardzo różne. Ten był w nieskiej cenie, więc zdecydowalam się go zakupić, na próbę. Kupiłam go w sklepie wielobranżowym na dziale z kosmetykami. Kosztował około 10 zł. Przy pierwszym użyciu początkowo zapach mnie trochę wykrzywił. Ale można się do niego przyzwyczaić. Później już nie robi takiego wrażenia. Kolor jest czarny, który po nałożeniu na skórę i wmasowaniu zmienia barwę na szara. Produkt posiada malutkie drobinki, które delikatnie masują twarz, nie podrażniając jej. Peeleng bardzo ładnie oczyszcza buzię, wygładza ja, sprawia że jest matowa. Nie występują żadne podrażnienia ani zaczerwienienia. Po dłuższym stosowaniu nie zauważyłam spektakularnych zmian, ale dla osób, którym zależy na delikatnym oczyszczaniu twarzy, bez chamskiego tarcia produkt będzie odpowiedni. Występuje w formie tubki, co wpływa na jego korzyść. Jest dzięki temu łatwy w aplikacji no i jak się skończy można opakowanie rozciąć i co nie co jeszcze wyskrobać :) Cena też nie jest wysoka, więc produkt jest na kieszeń każdego. Myślę, że kiedyś wrócę do tego peelingu ;)
    Zalety:
    • bardzo malutkie drobinki masujące
    • czarny kolor
    • brak podrażnień na twarzy po użyciu
    Wady:
    • zapach (do przeżycia)
  • 11 lutego 2020 o 18:17
    Bardzo fajny
    Peelingi kupuję przeróżne i stosuję w zależności od stanu mojej cery. Ten peeling sprawdził się na mojej mieszanej skórze bardzo dobrze. Zauważyłam dobre oczyszczenie twarzy, brak efektu ściągnięcia. Peeling mimo ciemnej barwy nie brudził umywalki, co też jest dla mnie plusem. Mimo małego rozmiaru, produkt jest wydajny - potrzeba naprawdę niewiele, żeby pokryć całą twarz. Cenowo bardzo przystępny, na pewno kupię go ponownie
    Zalety:
    • działanie
    Drogeria Natura