Balsamy do ust

Nivea Lip Care, Fruity Shine, Strawberry, Nawilżająca pomadka do ust

annaskc
    11 stycznia 2024 o 19:25
    Soczysta truskawka
    Bardzo lubię pomadki firmy Niviea. Są one sprawdzone przez wiele lat i nadal w modzie. Dobrze nawilżają usta, pozostawiając je gładkie i miękkie. Truskawkowa pomadka mocno barwi usta, co jest zarówno jej plusem jak i minusem, w zależności czego oczekujemy. Ja nie przepadam za tradycyjnymi szminkami, bo wysuszają moje usta, dlatego sięgam po pomadę Fruity Shine Strawberry, która nie tylko nada im koloru, ale również nawilży. Pomadka dostępna jest w tradycyjnym, wykręcanym sztyfcie, który pozwala w łatwy sposób aplikować produkt. Jest niewielka, dzięki czemu zmieści się w każdej torebce i zawsze będzie pod ręką. Lubię ją szczególnie latem, pasuje do radosnego, słonecznego dnia.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Nadaje kolor
    • Wygodne opakowanie
  • 16 listopada 2023 o 0:16
    Pomadka truskawkowa od Nivea
    Ta pomadka, podobnie jak inne z Nivea ma bardzo ładny zapach, ta akurat truskawkowy, co bardzo mi się podobało. Opakowanie jest dobrej jakości, z wygodnym zamykaniem. Jednak pomadka nie nawilża zbyt mocno, więc jest ok, kiedy usta nie potrzebują większego nawilżenia np. w zimę, a na inne pory roku jest ona po prostu przecięta. Pomadka nadaje ustom lekko czerwony odcień, co dla mnie było akceptowalne.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Lekko barwi usta na czerwono
    Wady:
    • Nie daje sobie rady przy bardzo suchych ustach
  • 30 października 2023 o 10:39
    Brak efektów
    Pomadki marki NIVEA kojarzyły mi się z dzieciństwa z wysoką jakością, obłędnym zapachem i przyjemnym smakiem. W związku z tym, postanowiłam wrócić do wspomnień i ponownie kupiłam produkt tej marki. Niestety, rozczarowałam się. Pomadka, mimo że miała nawilżać usta wcale tego nie robi, pozostawia jedynie na nich tłusty ślad, który w żaden sposób nie wpływa na nawilżenie, ponadto jest bardzo nie trwała. W okresie jesiennym mam duży problem z suchymi, pękającymi ustami. Po nałożeniu tej pomadki ochronnej, zamiast zdrowiej wyglądających, nawilżonych ust widzę jedynie przebarwione suche skórki, który wyglądają nieestetycznie.
    • smak
    Wady:
    • jest nietrwała
    • brak właściwości nawilżających
    • zostawia tłusty ślad na ustach
    Drogeria Natura
  • 14 listopada 2022 o 13:23
    Daje tylko delikatny kolor
    Hm.. Gdzie to nawilżenie? Pomadka jest taka sobie, w takiej cenie lepiej kupić coś bardziej nawilżającego. Tu mamy do czynienia tylko z apetycznym, słodkim zapachem i poświatą koloru. Gdy ja zaaplikujemy w ciemno to będziemy mieć kolor także poza wargami... Ładne opakowanie i zapach to nie wszystko.. Trwałość też jest zerowa..
  • 1 czerwca 2022 o 19:56
    Smak lata
    Pomadka ochronna Nivea o zapachu truskawkowy to świetna propozycja na lato. Pomadka delikatnie barwi usta, nabłyszcza je. Jest komfortowa na ustach. Produkt wydajny. Posiada ładne opakowanie. Atutem jest korzystna cena oraz dostępność w drogeriach. Nawilzenie ust jest krótkotrwałe.Niestety skład pomadki nie jest najlepszy. Preferuję bardziej naturalną pielęgnację.

Zobacz także inne Balsamy do ust