Kremy do twarzy dla dzieci

Hagi Baby, Naturalny krem do buzi i ciała z olejem morelowym

Hagi Krem do Buzi i Ciała z Olejem Morelowym 50 ml
Hagi Baby Krem do Buzi i Ciała z Olejem Morelowym 50ml
Hagi Hagi Baby naturalny krem do buzi i ciała z olejem morelowym 50 ml
topestetic
Hagi Naturalny Krem Krem do twarzy i ciała z olejem morelowym 50 ml

Korah
    15 grudnia 2024 o 18:44
    Zbędny
    Krem jest bardzo lekki, prawie nic nie robi, przez co stosowanie go staje się zbędne, jest wodnisty i szybko tak jakby wysycha na skórze, nie nawilża, jego cena jest nieadekwatna do działania, córka ma raczej normalną skórę, czasami się lekko przesuszają np. policzki, ale wtedy wolę użyć tego drugiego kremu przeznaczonego pod pieluszkę, bo jest tłustszy i treściwy, a ten to takie nic mimo dość gęstej konsystencji sprawia wrażenie nadmuchanego emulgatorem. Więcej nie kupię.
  • 14 października 2024 o 10:05
    Produkt perfekcyjny dla mojej małej oraz mnie!
    Kremik do twarzy zakupiłam na drobnej promocji w Rossmannie i mimo, że nawet cena promocyjna nie była niska to wiedziałam, że ta marka ma do zaoferowania więcej niż można oczekiwać. Reasumując, cena jest wysoka ale zdecydowanie warto zainwestować w markę która nie zawodzi składem i jakością. Już od pierwszego nałożenia, kremik stał się moim numerem jeden dla dziecka. Powodów jest wiele ale głównie zauroczył mnie skład kosmetyku oraz efekt nawilżenia i natłuszczenia jaki zostaje po jego użyciu. Moja mała ma ponad 5 miesięcy i ślady ciemieniuchy na główce które, jak każda mama wie, są dość upierdliwe. Suche skórki wokół buziaka oraz generalnie twarz po kąpieli bywa sucha i tępa szczególnie u nas, w Wielkopolsce gdzie woda jest niesamowicie twarda i nieprzyjemna. Kremik do buziaka jest zatem must havem w naszym przypadku i na szczęście trafiłyśmy na Hagi baby. Jak już wspomniałam skład jest wzorowy a olej morelowy, z którym spotkałam się pierwszy raz, bardzo przypasował naszej delikatnej skórce. Kremik jest bogaty, treściwy ale ładnie się wsmarowuje i nie pozostawia smug. Szybko się wchłania i pozostawia aksamitną miękkość i, co najważniejsze, ten rewelacyjny morelowy zapach który utrzymuje się ponad dobę! Jesteśmy z mężem zachwyceni tym zapachem gdyż nie jest chemiczny, jest delikatny a główka oraz twarz dziecka strasznie smacznie pachnie przez długi czas. Kremik jest wydajny a opakowanie i wygodny dozownik ułatwia odpowiednie wyciskanie produktu. Muszę wspomnieć również o przeuroczych opakowaniach produktów Hagi baby z pastelowymi zwierzątkami. Pomysł tak prosty a robi sporą robotę. Opakowania są minimalistyczne, białe, schludne i czyste. Pomysł umieszczenia na nich zwierzątek to strzał w dziesiątkę. Można zatem stworzyc świetny produkt który w dobie przebodźcowania przyciąga wzrok swoją prostotą. Kremi, chociaż drogi, zostanie z nami a w planach mamy inwestycję w każdy kosmetyk z ich linii.
    Zalety:
    • Wspaniałe działanie kosmetyku- nawilżenie plus natłuszczenie skóry dziecka
    • Brak podrażnień dzięki delikatnym składnikom
    • Cudny zapach morelki który unosi się bardzo długo na skórze
    • Piękne opakowania które przykuwają wzrok
    • Bardzo dobry dozownik oraz wydajność produktu.
    Wady:
    • Można doszukiwać się wad- jedynie na cenę i dostępność można odrobinę ponarzekać jednak Hagi to produkt premium który nie jest dostępny we wszystkich drogeriach
  • 1 września 2024 o 14:46
    Dla maluszka i mamy
    Krem Hagi Baby do buzi i ciała okazał się prawdziwym odkryciem dla naszej rodziny! Stosowałyśmy go zarówno ja, jak i mój syn i super się u nas sprawdził. Co najbardziej mi się w nim podoba: * Odżywienie i natłuszczenie: Krem doskonale radzi sobie z suchą skórą, zarówno u dziecka, jak i u dorosłego. Skóra po jego zastosowaniu jest miękka, gładka i dobrze nawilżona. * Łatwa aplikacja: Konsystencja kremu jest idealna – nie jest ani za gęsta, ani za rzadka. Świetnie się rozsmarowuje i szybko wchłania. * Brak podrażnień: Nawet wrażliwa skóra mojego synka dobrze zareagowała na ten kosmetyk. Nie wystąpiły żadne zaczerwienienia ani uczulenia. * Higieniczne opakowanie: Pompka to świetne rozwiązanie, które pozwala na precyzyjną aplikację kremu i utrzymanie higieny. Podsumowując: Krem Hagi Baby do buzi i ciała to produkt, który spełnia wszystkie moje oczekiwania. Jest delikatny, skuteczny i bardzo wydajny. Polecam go wszystkim, którzy szukają uniwersalnego kremu do pielęgnacji skóry zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
    Zalety:
    • odżywia skórę
    • dobrze się rozprowadza
    • szybko się wchłania
    • opakowanie z pompką
  • 5 lutego 2023 o 19:14
    Cudowny
    Cała serię kosmetyków dla dzieci od Hagi otrzymaliśmy w prezencie po urodzeniu maluszka. Był to wspaniały prezent, bo sama pewnie bym nie pomyślała o tej marce kupując wyprawkę, bardzo dziękujemy. Krem stosowałam na twarz córeczki w czasie występowania trądziku niemowlęcego, wobec czego reakcje cery po każdym nałożeniu bardzo uważnie monitorowałam. Krem działał bardzo szybko, buzia była widocznie nawilżona już po kilku chwilach, a zaczerwienienia łagodniały. Kosmetyk zamknięty jest w dość szerokiej tubie airless z minimalistyczna etykieta. Szata graficzna całej serii jest bardzo estetyczna, obrazki przedstawiają grafiki zwierząt a na kartonikach jest ciekawostka o nich. Krem ma bardzo przyjemny zapach, jest on delikatny, nienachalny. Mi kojarzył się z pierwszym zapachem maleństwa po urodzeniu. Dlatego stosowanie go było dla mnie czysta przyjemnością Jedyny minus jaki zauważyłam to wydajność, spodziewałam się, że krem wystarczy na dłużej. Krem jest świetna propozycja nie tylko ze względu na pozytywne działanie, ale również z powodu składu, który jest bardzo fajny. Gorąco polecam dla mniejszych i większych dzieciaczków.
    Zalety:
    • Działanie
    • Grafika
  • 4 listopada 2021 o 20:26
    Czerwony motyl
    Kupiłam zachęcona naturalnym składem i ładnym opakowaniem z nadzieją, że ten kosmetyk poniżej mojemu dziecku z suchą skórka. Nie pomógł nic. Do tego śmierdział jakby był stary. Nałożony na twarz mojego dziecka sprawiał, że stawała się czerwona. Pewnego razu nałożyłam go na swoją twarz w nadziei, że może mi nawilży skóry, by go nie zmarnować. Nigdy w życiu nie doświadczyłam jakiejkolwiek reakcji na jakiś kosmetyk. Tutaj byłam przestraszona. Twarz zrobiła się cała czerwona. Najbardziej na policzkach, nosie i czole. Pomyślałam, że to może przypadek. Taki dzień. Po kilku dniach spróbowałam znowu. To samo. Okropność. Nigdy więcej.
    Zalety:
    • Szata graficzna
    Wady:
    • Nic