Tusze do rzęs

Golden Rose False Lashes Mascara Tusz wydłużająco-pogrubiający

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 maja 2022 o 23:27
    Jeden z najlepszych!
    Ten tusz jest naprawdę jednym z tańszych i jednym z lepszych kosmetyków w tej kategorii! Spełnia obietnicę producenta, wydłuża i w tym samym czasie pogrubia, tworzy efekt sztucznych rzęs. Jedyny minus to pod koniec używania może się kruszyć, ale kiedy był świeży nie zauważyłam żeby coś takiego się działo Mimo wszystko warto spróbować!
    Zalety:
    • wydłużenie
    • pogrubienie
    Wady:
    • może się kruszyć
  • 18 marca 2022 o 1:10
    Najlepszy tusz!
    Tusz False Lashes zakupiłam, zaciekawiona specyficzną szczoteczką. Ku mojemu zaskoczeniu- okazał się on być moim następnym ulubieńcem. Po wytuszowaniu rzęs, faktycznie uzyskujemy efekt sztucznych rzęs! Żaden dotychczas stosowany przeze mnie tusz nie dał aż takiego efektu wydłużenia, sprawiając, że rzęsy wyglądają na 3x dłuższe, układając się w wachlarz. Kolejnym plusem jest to, że tusz ani trochę się nie osypuje. Trzyma mi się cały dzień, nie zostawiając nieprzyjemnych czarnych śladów pod oczami. Mimo, że nie jest wodoodporny, przetrwał niejeden deszcz czy kapryśną pogodę. Zdecydowanie warto go zakupić.
    Zalety:
    • wyrazista czerń
    • znaczne wydłużenie rzęs
    • precyzyjna szczoteczka
    • nie osypuje się
    • bardzo trwały
    • niska cena
    Wady:
    • bez odpowiedniej techniki tuszowania może sklejać rzęsy
    Luttie
    5 kwietnia 2021 o 4:36
    Dobry tusz w dobrej cenie
    Kosztuje kilkanaście złotych, a naprawdę robi co trzeba. Głównie wydłuża, trochę pogrubia, ładnie rozdziela rzęsy i ma dobrą trwałość. Warto zauważyć, że efekt nie jest wieczorowy typu "false lashes", a bardziej codzienny. Dostaje dodatkowe punkty za nierobienie problemów przy demakijażu. Jedyne do czego mogę się doczepić to, że pod sam koniec użytkowania trochę się osypywał.
  • 4 listopada 2020 o 15:08
    U W I E L B I A M
    Nie wiem przez ile opakowań tego tuszu przeszła ale kiedy przychodzi mi do głowy testowanie jakiegoś innego to jednak zawsze wracam do tego. Mam rzęsy po liftingu i ten tusz przepięknie je pogrubia, ale nie skleja; dodaje takiego jeszcze bardziej zdefiniowanego uniesienia a dzięki takiej malutkiej szczoteczce mogę dotrzeć aż do nasady rzęs. Po całym dniu noszenia (~ 10h) troszkę się kruszy ale wybaczam za ww właściwości. No i ta cena
    Zalety:
    • szczoteczka
    • pogrubienie
  • 26 lutego 2020 o 15:25
    Średniaczek
    Generalnie efekt jaki idzie nim uzyskać jest naprawdę olśniewający. Pięknie wydłuża i rozdziela rzęsy i łatwo się go aplikuje. Niestety trwałość tego produktu to porażka, tusz po 3-4 godzinach się kruszy i rozmazuje. Niestety z tego względu jestem na NIE.
    Zalety:
    • kolor
    • wydłużenie i rozdzielenie rzęs
    Wady:
    • szybko wysechł
    • strasznie się osypuje po paru godzinach noszenia
    • po wpływem wilgotnego powietrza nawet się rozmazywał