Kremy uniwersalne

Ziaja Witaminy, Krem tłusty

_inga
    1 listopada 2024 o 7:20
    Krem witaminowy tłusty, Ziaja
    Krem witaminowy tłusty firmy Ziaja kupiłam na jednej z aukcji internetowych, opakowanie to plastikowy słoiczek o pojemności 50 ml, zapłaciłam około 7 zł. Krem kupiłam dość przypadkowo, dodałam do koszyka by kwota zakupu gwarantowała darmową wysyłkę ale muszę przyznać że mnie bardzo pozytywnie zaskoczył, nakładam go głównie na stopy po zastosowaniu peelingu czasem na noc na twarz gdy potrzebuje większego odżywienia skóry. Krem ma przyjemny kwiatowy zapach, treściwą konsystencję, odżywia, regeneruje, łagodzi podrażnienia, szybko i dobrze się wchłania nie pozostawia tłustego filmu, jego wydajność jest dość przeciętna. Dodatkowy plus za zawartość witamin A, E, F i prowit. B5 (D-panthenolem) i za opakowanie małe zgrabne zapewnia łatwe wygodne dozowanie kosmetyku. Podsumowując świetny odżywczy krem i to w tak atrakcyjnej cenie na pewno zostanie ze mną na dłużej szkoda nawet że nie można go kupić w opakowaniu o większej pojemności. Serdecznie polecam !
    Zalety:
    • odżywia
    • regeneruje
    • łagodzi podrażnienia
    • zawartość witamin A, E, F i prowit. B5 (D-panthenolem)
    • szybko i dobrze się wchłania
    • nie pozostawia tłustego filmu
    Wady:
    • moim zdaniem brak
    sellenn
    29 lipca 2023 o 9:05
    Swietny
    Tlusty, odzywczy krem. Skora po nim jest niesamowicie miekka i gladka. Nadaje sie pod makijaz, dobrze sie wchlania. Uwielbiam go i na pewno bede kupowac.
  • 1 lipca 2023 o 9:41
    Dobry krem
    Bardzo dobry krem. Jest tłusty dlatego lepiej używać go na noc. Bardzo dobrze nawilża skórę i ją regeneruje. Nie wchłania się całkowicie bo pozostawia na skórę lepką warstwę przez co skóra się świeci. Dość wydajny, za niską cenę. Spełnia obietnice producenta. Fajny kosmetyk
  • 21 kwietnia 2023 o 12:21
    Dobry krem
    ✔️Kremik znajduje się w plastikowym słoiczku o pojemności 50 ml. Pojemnik ma ładną i prostą szatę graficzną. ✔️Kremik jest białego kolorku i ma fajną lekką konsystencje która całkiem szybko się wchłania. ✔️Kremik bardzo fajnie nawilżył cerę, która jest bardzo fajna w dotyku, ale też czasami używam jego pod makijaż.
  • 2 sierpnia 2019 o 17:09
    Idealny na zimę
    Krem zaczęłam stosować w zimę w momencie, kiedy miałam bardzo wysuszoną skórę. Tak jak producent piszę faktycznie dobrze regeneruje, nie, co do wygładzania nie zauważyłam szczególnych rezultatów. Dużym plusem jest skład, w którym znajduje się witamina A, E, które zapobiegają powstawaniu zmarszczek. Idealny krem, na co dzień, dobry pod makijaż zwłaszcza dla osoby o cerze suchej. Zapach trochę jak kremu Nivea małe opakowanie, ale wydajne, cenowo to dosłownie na „każdą kieszeń:. Co do dostępności to praktycznie można znaleźć go wszędzie.
    Zalety:
    • bardzo dobrze nawilża
    • dobry skład
    • bardzo tani
    • ładny zapach
    • wydajny
    Wady:
    • bez filtra
    • latem miałam wrażenie że przez krem zapychają mi się pory