Szampony do włosów

Souvre Triple Helix Formula, Kolagen naturalny, Szampon wzmacniający

• 18 października 2020 o 13:38
    Ratunek dla włosów
    Uzależniłam się od tego szamponu i nie potrafię już używać innego. Pierwszy raz miałam styczność z tym produktem kiedy szukałam ratunku dla moich włosów po przebytych operacjach- po narkozie włosy wypadały mi garściami. Stosowałam wiele produktów, łącznie z piciem drożdży ( brrr podobno miały działać na porost i odbudowę włosów) które nie przynosiły żadnych efektów. Dostałam w prezencie cały zestaw szampon, odżywkę i kolagen grafit oraz opis jak powinnam zrobić zbieg wzmacniający włosy tymi produktami. Efekt był widoczny już pierwszy zastosowaniu. Włosy błyszczące, wygładzone, końcówki widocznie mniej wystrzępione, nawilżone i jakoś łatwiej się układały. Po zastosowaniu dwa razy całej kuracji , moja fryzjerka do której chodzę od 10 lat zapytała się co takiego zrobiłam, że zmieniła mi się struktura włosa. Kuracje stosowałam i nadal stosuje regularnie raz w tygodniu. Włosy teraz mam mocne, błyszczące, zagęszczone, Szampon dobrze się pieni i wystarcza niewielka ilość do umycia włosów.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza włosy dzięki czemu są dobrze przygotowane na przyjęcie innych produktów
    • wygładza
    • nawilża
    • odżywia
    • wzmacnia włosy
    • dodaje blasku
  • 11 października 2019 o 9:35
    Mój wybawca
    Mam włosy cienkie i delikatne, po przejściach za sprawą koloryzacji. Testowałam wiele szamponów w celu poprawy ich kondycji. Żaden nie dał efektów równych temu produktowi. Przez długi czas szukałam antidotum na wypadanie włosów, puszenie się, złe układanie, brak sypkości i zmniejszenie połysku. Obecnie te problemy są ograniczone do minimum - za co uwielbiam ten szampon. Odżywkę nakładam zaledwie kilka razy w miesiącu ponieważ nie czuję większej potrzeby. Dodam, że zaczęłam go używać około 2 lat temu od koleżanki z akademika. Miałam również kilka próbek - muszę przyznać ze różnią się od pełnowymiarowego produktu konsystencją - są jakby lekko rozcieńczone.
    Zalety:
    • Łagodny skład
    • Wygładzenie
    • Odżywienie
    • Nawilżenie
    • Sypkie włosy
    Wady:
    • Dostępność
  • 10 kwietnia 2018 o 22:42
    Nie wiem... mieszane uczucia, efekt sypkich włosów
    Testowałam próbkę 25ml. Z konsystencji est bardzo wodnity. Sporo go nakładam na dłonie, ale też mało go ubywa, dziwne. Tworzy dużą ilość piany. Ładnie pachnie, jednak zapach znika po umyciu. W rezultacie, za każdym razem jedną strone włosów miałam nieco tłustą, nie domytą od drugiej, nie wiem o co chodzi kompletnie. Jak myłam włosy wieczorem, rano musiałam nieco poratować się suchym szamponem, bo tak jak mówiłam nie domył mi włosów. Na długości jednak były lśniące i bardzo sypkie, o tak! Bardzo ładne w dotyku, elektryzujące się, takie naturalne. Powiem tak : ja kiedyś dawno temu kiedy nie robiłam nic z włosami (nie farbowałam) miałam właśnie takie sypkie, elektryzujące się włosy. Po tym szamponie taki efekt otrzymałam. Ogólnie jednak sama nie wiem czy jestem na tak czy na nie....
    ewisz
    15 marca 2018 o 13:34
    Mam mieszane uczucia
    Miałam niedawno okazję wypróbować ten szampon. Po jego zastosowaniu włosy były miękkie w dotyku, ładnie się układały i nie miałam problemu z ich rozczesywaniem. Jednak nie zauważyłam spektakularnych efektów odbudowy i regeneracji.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • łatwość rozczesywania i układania fryzury
    • nadanie blasku włosom
    Wady:
    • nie zauważyłam efektu regeneracji i odbudowy
  • 7 marca 2018 o 9:35
    Nieznana marka staje się hitem!
    Kiedy koleżanka zachwalała mi zalety tego szamponu patrzyłam na nią z niedowierzaniem. Dla udowodnienia swoich słów pokazała mi zdjęcia włosów przed używaniem szamponu i po. Dodatkowo były to zdjęcia włosów spiętych. Efekt? Nie do opisania, nie chciałam wierzyć. Coś niesamowitego!!! Sama mam ogromne problemy z wypadaniem włosów, przetłuszczaniem, ciężko mi odbić włosy od nasady. Już po pierwszym użyciu włosy były znacząco uniesione od nasady bez używania dodatkowych produktów (np. pianka), sypkie, błyszczące, przyjemne w dotyku.
    Zalety:
    • Wygląd butelki- produkt wysoce ekskluzywny,
    • Włosy uniesione od nasady
    • Zmniejszone przetłuszczanie włosów
    • Włosy sypkie
    • Łatwość układania włosów po użyciu szamponu
    • Ogranicza wypadanie włosów
    • Błyszczące włosy już po pierwszym użyciu
    • Widocznie pogrubione włosy
    • Stymuluje do powstawania baby hair
    Wady:
    • Cena produktu (niestety za jakość się płaci)