Wody toaletowe damskie

Ferrari Red Scuderia Man EDT

• 1 września 2019 o 21:14
    Red Scuderia Man
    Zapachu oczywiście nie używałam osobiście, ale to co mogę z pewnością stwierdzić to to, że jest to zapach szalenie męski, wg mnie przeznaczony dla mężczyzn zarówno tych starszych, młodszych jak i w średnim wieku, zdecydowanych i konsekwentnie dążących do realizacji postawionych sobie celów. Jest to zapach niebanalny, nowoczesny, dodający pewności siebie oraz podkreślający pierwiastek męskości. Butelka kształtem nie wyróżnia się szczególnie, jest po prostu kwadratowa, ozdobiona niewielkim znaczkiem Ferrari w jej górnej części, a robotę robi czerwony kolor, który sprawia, że rzuca się w oczy. Perfumy jak za taką cenę są przyzwoite jeśli chodzi o trwałość i wydajność. Już dwa psiknięcia wystarczają, aby były dobrze wyczuwalne.
  • 6 marca 2018 o 14:01
    Wszędzie go rozpoznam...
    Mój chłopak używa tych perfum dobrych kilka miesięcy i stanowczo muszę powiedzieć, że niezmiennie są to moje ulubione - oczywiście nie dlatego, że sama mu je kupiłam :) Są wyjątkowo trwałe, uwodzicielskie i męskie, sam zapach jest bardzo świeży i orzeźwiający : czuć w nim nuty drzewne, świeżą wanilię, miętę. Mój mężczyzna chętnie po niego sięga, wielokrotnie wspominał mi, że otrzymywał komplementy oraz pytania o nazwę perfum, więc o czymś to świadczy :) Za każdym razem bardzo je czuć nie tylko na ciele, ale i na ubraniach co utrzymuje się jeszcze przez dobrych kilka dni. Czerwona buteleczka mocno przyciąga wzrok, jest poręczna, solidnie wykonana, fanom samochodów na pewno przypadnie do gustu :)
    W perfumerii