Kremy na noc

Miraculum Asta.Plankton C, Krem-maska noc

Miraculum Asta Plankton C Krem-Maska na Noc 50 ml 047327

• 15 listopada 2023 o 11:16
    Bardzo dobry krem-maska
    Krem ma pojemność 50 ml i szklany słoiczek. Konsystencja lekka, która dobrze się wchłania. Jego kolor jest pastelowo-pomarańczowy. Cudnie pachnie pomarańczą. Zawiera składniki aktywne: ✔ hydrolat z pomarańczy ✔ masło shea ✔ olej makadamia ✔ ASTAPLANKTON ✔ witaminę C Cera po nim jest pięknie nawilżona, odżywiona, zmiękczona. Świetnie dba o moją suchą, dojrzałą cerę. Niczego więcej jej nie potrzeba. Moja cera jest promienna, zero niedoskonałości i jeszcze lepiej wyrównany koloryt. Krem - maska zawiera aż 98% składników pochodzenia naturalnego, ma bardzo przestępną cenę i jest wydajny. Polecany do każdego typu skóry. Bardzo fajny kosmetyk.
    Claudia
    1 lutego 2023 o 16:40
    Był moim ulubieńcem na noc :)
    Ten kremik jakieś 2 lata temu był moim ukochanym smarowidłem na noc, kochałam go tak bardzo, że czekałam na moment, kiedy wyjdę spod prysznica i nałożę go na twarz! Niestety od tego czasu zmieniły się potrzeby mojej skóry, szukam czegoś bardziej treściwego i przeciwzmarszczkowego. Krem jest zamknięty w szklanym słoiczku, ma obłędny zapach pomarańczy i cudowną konsystencję. Jest puchaty, otulający, pięknie się wchłania - nakładanie go to sama przyjemność. Koi i daje wspaniałe uczucie rozluźnienia na twarzy, może to brzmi nieco abstrakcyjnie, ale naprawdę już w trakcie nakładania czułam przyjemne ukojenie i momentalnie uciekał ode mnie stres całego dnia :) W kwestii działania - nawilża, delikatnie odżywia, na pewno koi. Subtelnie rozjaśnia, rano twarz wygląda na zdrową i wypoczętą. U mnie sprawdzał się idealnie o każdej porze roku, ale miałam cerę w bardzo dobrej kondycji, ponadto jest mieszana i nie wymagała mocnego odżywienia. Raczej nie poleciłabym go posiadaczkom suchej cery, będzie dla nich za mało odżywczy. Wielki plus - choć mam ogromną skłonność do zapychania, ten krem nigdy mnie nie zapchał, nie uczulił, nie wywołał podrażnień. Ponadto jest bardzo wydajny. Polecam dla młodszych osób, ja w wieku 36 lat i po przejściach hormonalnych potrzebuję mocniejszego odżywienia i produktów przeciwzmarszczkowych. Jeśli ktoś ma jednak mniej wymagającą cerę, a zwłaszcza mieszaną - będzie to dobry, bezpieczny wybór, który przy okazji zapewni wieczorny relaks :)
    Zalety:
    • świetnie nawilża, koi, delikatnie rozjaśnia, nadaje twarzy wypoczęty, świeży wygląd,
    • szybko się wchłania, nie klei się i nie tłuści,
    • pięknie pachnie,
    • nakładanie tego kremu jest jak relaksacyjny rytuał:)
    • wydajny,
    • nie zapycha,
    • świetny dla cery mieszanej.
    Wady:
    • jedyną jego wadą była zawsze dostępność, ja kupowałam w internecie.
  • 22 listopada 2022 o 11:59
    Całkiem ok
    Fajnie nawilżał i szybko się wchłaniał :) Jeśli nałożyło się troche za dużo, to przy granicach twarzy zastygał na pomarańczowo :/, tworzyła sie linia...
    Zalety:
    • Delikatny zapach pomarańczy,
    • Dobra cena,
    • Nawilżał.
    Wady:
    • Delikatnie barwił twarz na pomarańczowo,
    • Delikatnie się kleił.
  • 28 sierpnia 2022 o 18:24
    Cudowny kremowy otulający!
    Dostałam kiedyś w drogerii Jawa próbkę tego kremu,ale był to krem na dzień,zachęcona pojechałam po pełnowymiarowy produkt i wzięłam też ten krem na noc. Zamknięty w szklanym słoiczku za co ogromny plus,dodatkowo zaklejony przed ewentualnym otwieraniem i wsadzaniem paluchów. Zapłaciłam za niego 35 zł i to były bardzo dobrze wydane pieniążki. Krem ma kolor pomarańczowy i tak też pachnie,świeżo i przyjemnie. Skład jest przejrzysty i bardzo dobry. Krem jest bardzo wydajny, świetnie odżywia skórę ,nawilża i świetnie radzi sobie z drobnymi przebarwieniami,z trochę większymi i starszymi ma problem,nie zauważyłam też działania na zmarszczki. Każdy powinien go spróbować bo jest naprawdę genialny.
    • Działanie
    • Dostępność
    • Skład
    Wady:
    • Nie spłyca zmarszczek
    • Nie radzi sobie z większymi przebarwieniami,jednak mniejsze redukuje albo całkowicie znikają
    Hawkeye
    18 czerwca 2022 o 15:14
    Wszystko na tak
    Zakochałam się w tym kremie od pierwszego otwarcia słoiczka. Przepięknie, owocowo pachnie (słoiczek idealnie oddaje ten zapach), ma dość gęstą konsystencję, ale szybko się wchłania, świetnie nawilża (rano budziłam się z nawilżoną buzią).
    • działanie
    • stosunek ceny do jakości

Zobacz także inne Kremy na noc