Dezodoranty i antyperspiranty

Nivea antyperspirant FRESH NATURAL kulka 50ml

Bulb24
    Dzisiaj o 0:38
    Ulubiony, ślicznie pachnie
    Jest to mój ulubiony antyperspirant głównie ze względu na zapach. Pachnie ślicznie tak bardzo świeżo i czysto. Ja stosuję go w ten sposób, że nakładam wieczorem po myciu i to naprawdę zmieniło wszystko, bo rzeczywiście stosując tę metodę pot nie śmierdzi, co zdarzało się gdy nakładałam rano. Jest to antyperspirant, ale według mnie nie zmniejsza on wydzielania potu. W każdym razie działa, nie podrażnia (stosowałam też po goleniu), nie zostawia plam. Podsumowując nie mam nic do zarzucenia.
  • 25 listopada 2024 o 18:03
    Ma ładny świeży zapach
    Lubie sięgać po produkty marki Nivea dlatego gdy skończył mi sie antyperspirant w kulce i szukałam dla siebie czegoś nowego natknęłam się na ten Fresh Natural. Bardzo spodobał mi się zapach, jest tai bardzo świeży i delikatny. Opakowanie jest szklane i przezroczyste dzieki czemu mam kontrole nad ilością produktu, to mi sie podoba. Sam antyperspirant ma nas chronić przed nieprzyjemnym zapachem i nadmiernym potem, zapewniać uczucie świeżości do 48 h. Czy tak jest ? Z tymi 48 godzinami to byłaby przesada w przypadku tego antyperspirantu, powiedzmy że daje radę tak do 12-15 godzin? To tez w dużej mierze zalezy od dnia czy jest on intensywny, czy mamy spory wysiłek fizyczny itp. Myslę, że dla osób które nadmiernie sie pocą czy pracują fizycznie może być zbyt słaby. Co mi się w nim podoba to że nie brudzi ubrań i szybko wysycha na skórze, nie trzeba długo czekać aby się ubrać po jego zaaplikowaniu. Nie wiem czy go kupie ponownie? Na sezon jesienno zimowy może się sprawdzać , nie wiem jak radzi sobie latem kiedy są wysokie temperatury.
  • 4 sierpnia 2024 o 17:23
    Jestem zadowolona z zakupu
    Antyperspirantu w kulce używałam ostatni raz kilka lat temu więc postanowiłam, że teraz kupię ten z Nivea i przetestuję. Skusiłam się również niską ceną bo akurat był na promocji. Jestem mile zaskoczona. Mam spory problem z doborem antyperspirantu bo mało, który hamuje moje pocenie się i niweluje nieprzyjemny zapach. Temu akurat się to udało. Używam go już ponad miesiąc kilka razy dziennie i jak widać na zdjęciu jest bardzo wydajny. Ładnie pachnie. Jedynym minusem jest lepkość po jego aplikacji, która się utrzymuje dłuższy czas.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    • Jest bardzo wydajny
    • Niska cena
    • Niweluje nieprzyjemny zapach
    • Hamuje pocenie się
    Wady:
    • Długo się wchłania i jest dosyć lepki
  • 16 czerwca 2024 o 11:08
    nie dla mnie
    Produkt znany na rynku od lat. Jako fanka antyperspirantów w spreju, raczej omijałam te w kulce. Trafiła się promocja, mama zrobiła zapas i dała mi jeden. Mówię ok- wypróbuję, dam szansę. Jednak totalnie produkt nie dla mnie i z przyjemnością wróciłam do aerozolu. Co mnie w nim denerwowało od samego początku to to, że strasznie długo wysycha na skórze, a ja tego nie cierpię. Zdecydowanie wolę psiknąć i się ubrać niż czekać i czekać aż wyschnie. Zapach w porządku, taki świeży. Tutaj nie mam do czego się przyczepić. Czy chroni przed nieprzyjemnym zapachem? Nie wiem. Być może dla osób, które mało się pocą będzie wystarczający- dla mnie nie był. Niestety nie polecam tego produktu.
    Edytaj7
    13 kwietnia 2024 o 22:40
    Całkiem w porządku
    Antyperspirant jest czymś oczywistym do użycia. Ten kupiłam w Rossmanie. Opakowanie to standardowa szklana, przezroczysta buteleczka z plastikową kulką. Zapach ma bardzo delikatny, kwiatowy, nie gryzie się on z perfumami. Antyperspirant ma płynną konsystencję, którą dobrze się aplikuje. Szybko się wchłania i nie brudzi ubrań. Maskuje nieprzyjemny zapach chociaż trwałość może nie jest powalająca. Ale jak za te pieniądze jest ok.