Tusze do rzęs

Affect Mascara Exciting Lashes Volume tusz do rzęs

kimzg
    10 marca 2024 o 13:49
    Nie jest to dobry tusz
    Zacznę , że szczoteczka jest inna jak na zdjęciu profilowym. Jest nią trudno zbudować objętość, szczoteczka mocno się wygina. Tusz bardzo nietrwały, powstają pandzie odciski po kilkunastu minutach od pomalowania. Jedyne na plus że ładnie rozczesuje rzęsy.
    Zalety:
    • Rozczesaniew
    Wady:
    • Nietrwałość
  • 11 września 2023 o 8:59
    Nietrafiony zakup
    Maskarę marki Affect Exciting Lashes kupiłam pod wpływem opisu producenta, który zachwalał innowacyjność formuły tuszu zapewniającą gęste rzęsy. Maskara posiada silikonową szczoteczkę, która nie zapewnia możliwości uzyskania efektu wytuszowanych rzęs z efektem objętości. Pomimo wielu podejmowanych prób tuszowania rzęs tą szczoteczką nie uzyskałam efektu pogrubienia i zwiększenia objętości o którym pisał producent. Po wytuszowaniu rzęs nie widać żadnego efektu. Jedyną zaletą produktu jest fakt, iż szczoteczka dobrze rozdziela rzęsy nie pozostawiając grudek i jest trwały. Nowe opakowanie produktu jest wąskie, smukłe. Cena produktu jest wysoka w stosunku do braku uzyskania efektów.
    Zalety:
    • szczoteczka rozdziela rzęsy
    Wady:
    • nie pogrubia rzęs
    • nie zwiększa objętości
  • 9 stycznia 2023 o 17:04
    Delikatny efekt
    Cześć! Maskara EXCITING LASHES VOLUME . Według producenta tusz: -pogrubia rzęsy -zwiększa oobjętość rzęs -nadaje głębi spojrzeniu. Moje wrażenia: - tusz ma fajną, silikonową szczoteczkę - jest rzeczywiście mocno czarny - daje bardzo delikatny efekt - szczoteczka nabiera odpowiednią ilość tuszu, jednak na rzęsach jest mało widoczny - rzeczywiście pogrubia rzęsy, ale tylko trochę wydłuża - sprawdził mi się idealnie w momencie gdy przyklejałam kępki rzęs - ładnie rozdziela rzęsy - rzęsy są miękkie i elastyczne - nie odbija się na powiekach - nie tworzy grudek - idealny do "dolnych" rzęs Exciting Lashes Volume nie jest moim numer jeden, ponieważ lubię mocno wydłużające tusze do rzęs. Jeżeli lubicie delikatny efekt w dziennym makijażu, to będzie produkt dla Was :).
  • 28 marca 2022 o 15:01
    Średni
    Lubię tusze mocno wydłużające i pogrubiające. Tusz Affect exciting lashes dosyć ładnie pogrubia i wydłuża rzęsy chociaż miałam lepsze efekty przy innych tuszach. Najgorzej że po kilku godzinach od nałożenia tusz zaczyna się rozmazywać pod oczami i mam czarne cienie. Jest niewodoodporny także łatwo się zmywa. Fajna szczoteczka silikonowa która ładnie rozczesuje rzęsy. Tusz nie daje efektu sztucznych rzęs co bardzo lubię, natomiast na codzienny delikatny makijaż jest ok . Raczej więcej go nie kupię ma kilka wad które mi przeszkadzają.
  • 6 lutego 2018 o 16:45
    Jest super, ale nie jest to mój numer 1 ;)
    Tusz ma silikonową, cienką szczoteczkę. Dobrze rozczesuje rzęsy, nie sklejając ich. Zauważyłam, że dość mocno wydłuża rzęsy i delikatnie je pogrubia. Ładnie też podkręca je. Tusz ma fajna konsystencję, dość mocny odcień czerni. Nie rozmazuje się, nie wysusza i nie "sypie". Nadaje ładnego looku rzęsom, a dzięki temu oczy wyglądają bardziej wyraziście. Jak za tak wysoką cenę liczyłam na coś mega super, oczywiście zastrzeżeń nie mam, ale jednak... mógłby być lepszy.