Maseczki w płachcie

Mediheal Dress Code Red, Maska karnawałowa rozświetlająco-odmładzająca

• 9 maja 2019 o 8:46
    dobry produkt.
    Jestem zadowolona z maseczki. Kupiłam ją w Lidlu przy okazji codziennych zakupów. Maska jest trochę obszerna i styka się z linią włosów, ale nie jest to uciążliwe. Dodatkowo posiada narysowaną grafikę na płachcie materiału. Maska nie rwie się, dobrze przylega do skóry, jest odpowiednio nasączona. Nie zsuwa się z twarzy. Ilość produktu po nałożeniu jest na tyle duża, że mogłam posmarować nim również szyję i dekolt. Po zdjęciu maseczki skóra była odżywiona, napięta, ale nie ściągnięta, rozpromieniona i wygładzona. Podoba mi się to, że jest dostępna w popularnym dyskoncie i nie mam problemu z jej nabyciem przy okazji codziennych zakupów. Zapewne kupię ją ponownie.
  • 12 kwietnia 2019 o 19:59
    Świetnie działa na wrażliwą oraz mieszaną cerę
    To mój drugi raz, gdy mam styczność z maskami Mediheal. Dostałam ją w promocji za 1 grosz w mojej ulubionej drogerii internetowej. :-) OPAKOWANIE Maska bardzo oryginalna. Karnawałowy wzór na oczach w kolorze czerwonym, reszta maski to przezroczysta tkanina. Farba użyta do zabarwienia maski nie podrazniłamojej skóry oraz jej nie zabarwiła. Maska bardzo dobrze wycięta, łatwo się ją rozkłada, solidnie wykonana, nie ma szans na przerwanie się. Dobrze trzyma się twarzy, nie zsuwa się, ściśle przylega, choć lepiej nie śmiać się [a po spojrzeniu w lustro, uśmiech sam pojawia się na twarzy :-)] i nic nie mówić, mając ją na sobie, bo będzie się marszczyć jak każda maska w płachcie. Bardzo dobrze nasączona esencją. Mogłaby tylko ładniej pachnieć, choć po nałożeniu zapach znika. DZIAŁANIE Maska ma zadanie działać nawilżająco, odmładzająco i liftingująco. Ma bardzo dobry skład, m.in. wyciąg z róży japońskiej, oczaru, śliwki, granatu, aceroli, żeń szenia oraz witaminę E, panthenol. Składniki rzeczywiście kojarzone są z właściwościami odmładzającymi. Czy działa faktycznie tak, jak reklamuje producent? Jeśli chodzi o efekt odmłodzenia, ciężko mi stwierdzić, bo nie mam widocznych zmarszczek (26 lat), ale na pewno świetnie napina i ujędrnia skórę. Cera jest bardzo, bardzo dobrze nawilżona, a pozostałość esencji wklepana w skórę wchłania się szybko bez pozostawienia lepkiej warstwy (to lubię!). Podsumowując, maska działa świetnie na cerę. Skóra wygląda naprawdę lepiej, zdrowiej, promienniej, jest dobrze nawilżona i przyjemnie jedrna i napięra, nie jest także zaczerwieniona. Mediheal miało fajny pomysł z karnawałową formą maski, a przy tym zadbało także o jakość i skuteczność. Skuszę się na nią jeszcze raz. :-)
    Vaae
    21 marca 2018 o 12:24
    5/5
    Używa od:próbka
    Maska daje pożądane rezultaty, ma ładny zapach i nie podraznia skóry . Spokojnie można użyć ją dwa razy ze względu na dużą ilość serum w opakowaniu. Polecam
    Maru812
    9 marca 2018 o 22:08
    Pierwsza i w dodatku świetna maska
    Używa od:próbka
    Jakis czas temu zauważyłam ją w lidlu, a już wtedy czekałam na koreańskie kosmetyki, które zamówiłam. Chciałam wypróbować czy faktycznie jest to cos dla mnie i warto płacić te 10 zł. Maska okazała sie strzałem w 10. Ma idealne otwory na oczy- nie za małe. Nie okleja sie, jest delikatna i przyjemna w użytkowaniu. Po użyciu było widac duża różnice, w co początkowo nie mogłam uwierzyć. Polecam!
    Zalety:
    • odpowiednio duże otwory
    • nie odkleja sie
    • rozjaśnia przebarwienia
    Isia13
    7 stycznia 2018 o 20:43
    Zaskakujaco dobra
    Używa od:próbka
    Maskę kupilam w lidlu, urzekła mnie nadrukiem i się tego nie wstydzę :) Okazało sie jednak, że maska ma nie tylko uroczy nadruk ale również całkiem niezgorszy skład. W opakowaniu jest bardzo dużo esencji, maska świetnie dopasowuje się do twarzy i przylega bez większych poprawek. Ładnie nawilża i pozostawia skórę bardzo gładką, po zdjęciu reszta esencji która pozostaje na twarzy błyskawicznie się wchłania. Na drugi dzień skóra również jest ładnie nawilżona, myślę że zakupię ją ponownie ale może taniej ;)
    Zalety:
    • skład
    • nawilżenie
    • świetnie przylegajaca maska
    • dużo esencji
    • nadruk!
    Wady:
    • cena w Polsce

Zobacz także inne Maseczki w płachcie