Bazy pod makijaż

Lovely 1. Step Primer Pore Minimizer Baza pod makijaż zwężajaca pory

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 stycznia 2022 o 13:50
    taka sobie
    Bazę kupiłam na promocji w rosmanie. Ma silikonową konsystencję. Rzeczywiście zauważyłam zmniejszenie porów, a podkład dłużej się na niej utrzymywał. Jednak jest bardzo niewydajna. Produkt dość szybko zasechł w opakowaniu przez co nie nadaje się już do użycia.
  • 14 maja 2021 o 23:41
    Baza, która nie robi nic.
    Zakupiłam bazę tą od Lovely z ciekawości na promocji w rosku. Kosztowała mnie niewiele i cieszę się, że tak mało na nią wydałam, bo inaczej jeszcze więcej wyrzuciłabym w błoto. Baza ta to jakieś totalne nieporozumienie. Albo ja jej nie umiałam używać, albo (na pewno!) to z nią jest coś nie tak i jest cholernym bublem. Samo opakowanie jak korektor czy produkt do ust, nie jest dobrym rozwiązaniem, bo ciężko z niego wydobywać odpowiednią ilość, a bazy nakłada się więcej niż korektora, prawda? Ja jej nie nakładałam bezpośrednio tym grubym aplikatorem, tylko najpierw na dłoń. Pod koniec ciężko wydobyć resztki, ale sama baza błyskawicznie się kończy. Nie mogę też nie wspomnieć o jej okropnym zapachu. Nie robi tego z pewnością o czym gwarantuję producent, czyli nie zwęża ani nie niweluję rozszerzonych porów, tylko jeszcze bardziej je uwydatnia. Przedłuża trwałość makijażu? O tusz nie. Po pierwszym użyciu niesamowicie mnie zapchała i po kilku godzinach pojawiły się bolące, czerwone, ropne krostki.
  • 20 kwietnia 2020 o 20:45
    Lovely, 1. Step Primer Pore Minimizer
    Nie zauważyłam, żeby baza robiła u mnie cokolwiek. Nie widzę zwężenia porów. Jedyny plus to fajne opakowanie i aplikator. Niestety nie kupię jej ponownie.
    Zalety:
    • aplikator
    Wady:
    • nie spełnia swojej roli
  • 22 marca 2020 o 16:34
    Nie wypał
    Baza bardzo mnie skusiła kiedy byłam w rossmanie i zobaczyłam ją w promocji. Ale niestety nie działa, nie robi nic a wręcz mi przeszkadza na twarzy. Zapycha pory, podkład wygląda na niej źle i dziwnie się ciastkuje (a na innych bazach tak nie robi). Niestety, bardzo lubię markę lovely/wibo, aczkolwiek jest to niewypał.
  • 24 listopada 2019 o 14:51
    Nie robi nic
    Kupiłam tę bazę w promocji, jednak nie byłam z niej zadowolona. Nie zauważyłam zwężonych porów ani wygładzenia cery. Nie jest wydajna szybko się skończyła. Do plusów mogę zaliczyć aplikator, cenę i dostępność. Nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • aplikator
    Wady:
    • działanie