Kremy na noc

Orientana Hydrokuracja z szafranem

• 14 marca 2025 o 12:13
    dobrze nawilża
    Bardzo dobry nawilżający krem. Bardzo dobrze nawilżył mega suchą skórę. Stosuje na twarz - nie wyświeca skóry. Bogata konsystencja ale kompletnie nie obciążają nawet pod makijaż. To moje 5+ opakowanie i całym sercem polecam, dla skóry suchej i wrażliwej nie znalazłam lepszego produktu.
    ajanos
    21 kwietnia 2024 o 19:12
    dobry krem
    Krem o żelowej konsystencji, który moja sucha skóra dosłownie pije. Ma przyjemny lekki zapach. Działanie lekkie i mega nawadniające, idealny pod makijaż. Najlepszy krem do twarzy jaki miałam, nie jest lepki na skórze. Skład fantastyczny
  • 18 marca 2024 o 19:06
    Polecam
    Bardzo mała tubka z zakrętką. Kosmetyk ma żelową konsystencję o pomarańczowym kolorze i delikatnym zapachu. Sam żel jest naturalny, a w składzie znajdziemy szafran (wygładza, odżywia), aloes (nawilża i łagodzi), glicerynę czy wodę z róży damasceńskiej. Żel szybko się wchłania i nadaje się pod makijaż. Ładnie nawilża i wygładza cerę. Świetnie koi skórę, odżywia i napina jednocześnie. Dodatkowo nadaje się pod makijaż. Wydajność ze względu na małe opakowanie raczej średnia. Polecam.
  • 27 lutego 2024 o 10:39
    Bardzo ciekawy produkt
    Hydrokuracja z szafranem marki orientana to krem o żelowej konsystencji, idealny do cery potrzebującej nawilżenia. Zawiera 97,5% naturalnych składników. Konsystencja lekka - żelowa sprawie, że produkt fajnie się wchłania. Ma delikatny kwiatowy zapach, który uprzyjemnia używanie. ???? Dzięki temu produktowi skóra jest odżywiona, miękka w dotyku oraz wygląda zdrowo i promiennie.
  • 7 października 2023 o 14:11
    Średnio się u mnie sprawdziła kuracja z szafranem.
    Lubię naturalne kosmetyki często sięgam po markę Orientana i mam swoich ulubieńców. W tym przypadku średnio jestem zadowolona, więcej szczegółów w dalszej części recenzji. Tradycyjnie skromna, minimalistyczna szata graficzna opakowania w kolorze białym z wizerunkiem szafranu składnika głównego serum. Tubka z miękkiego plastiku z nakrętką pod którą znajduje się sreberko. Wszystko dodatkowo zabezpieczone kartonikiem z wszystkimi czytelnymi informacjami dotyczącymi produktu. Tubka ma pojemność 30 g, PAO 6 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Serum można stosować na dzień i na noc, nakładając punktowo lub na całą twarz pod krem. Konsystencja galaretki w mocno żółtym kolorze, barwi twarz na żółtko co wygląda dość dziwnie ale szybko znika pod warstwą podkładu, dobrze dogaduje się z makijażem. Punktowo grubszą warstwę nakładam na noc będąc w domu, żel gdy przyschnie barwi skórę i zostaje "strupek" w tym czasie większe zmiany skórne zmniejszają się, zasychają i całkowicie znikają. Produkt jest dość wydajny, wystarczy niewielka ilość nakładanego produktu. Zapach jest mocny, orientalny i nie każdemu może odpowiadać. Żel/serum spisuje się raz lepiej raz gorzej. Należy pamiętać o umiarze w stosowaniu, inaczej lepi się, a twarz nabiera żółtego odcienia i wyglądamy na chorych. Stosowałam jedno opakowanie kilka miesięcy i nie wiem czy kupię ponownie kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • naturalny skład żelu/serum
    • minimalistyczna szata graficzna opakowania z wszystkimi czytelnymi informacjami dotyczącymi produktu
    • kartonik jako dodatkowe zabezpieczenie
    • poręczna lekka tubka o pojemności 30 g
    • PAO 6 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia
    • rodzima marka Orientana
    • lekka żelowa konsystencja szybko się rozprowadza i wchłania
    • nadaje się do stosowania na dzień i na noc
    • nadaje się do stosowania pod makijaż
    Wady:
    • żółty kolor żelu barwi skórę
    • mocny orientalny zapach nie każdemu może odpowiadać

Zobacz także inne Kremy na noc