Samoopalacze do twarzy

Rosenserien Samoopalacz biolipidowy z kompleksem izotonicznie regenerującym do ciała i twarzy

3 na 51 opinię

iwona2
    22 lutego 2018 o 12:03
    Naturalny samoopalacz.
    Zakupiłam ten samoopalacz po obejrzeniu filmiku na jego temat https://www.youtube.com/watch?v=6kCnHI3s1dI Skusiłam się gdyż z natury mam jasną skórę, która opala się cieżko jak już na czerwono i szału nie ma, tylko pieprzyków przybywa. Z tego względu szukam produktu, który da mi ładny odcień, nie muszę być nie wiadomo jak opalona bo mi taki efekt nie pasuje, ale nie chcę świecić latem na biało. Co do samoopalacza, to konsystencja jest lekka, daje ładny kolor, ale nie wiem czemu, po przygotowaniu skóry jak należy peeling, depilacja, dokładne nałożenie balsamu, odczekałam chwilę dodatkowo zanim ubrałam piżamę na drugi dzień niestety nie rozłożył się równomiernie. Jeszcze raz podejdę do jego nałożenia gdyż kolor daje cudowny. W każdym razie jest wart wypróbowanie. Ponadto ładnie nawilża i koi skórę. Dostępny jest tylko na stronie rosenserien.
    Zalety:
    • Kolor, konsystencja, zapach, nawilżenie, pielęgnacja, trwałość, ponoć jest bardzo wydajny.
    Wady:
    • Cena, muszę się raz jeszcze podejść do niego bo pierwsze aplikacje nie pokryły tak jak powinny.
    • Daję 3 gwiazdki jak na razie.
    • Jeśli uda mi się w końcu opalić nogi jak należy, to raz jeszcze go ocenię.