Odżywki do włosów

TRESemme Keratin Smooth, Conditioner with Marula Oil Odżywka do włosów dla włosów wymagających

Stara wersja produktu

• 19 listopada 2022 o 16:35
    Na plus !
    Odżywka jest bardzo przyjemna w użyciu. Mam włosy kręcone z tendencją do puszenia - odżywka ładnie je wygładza, są miłe w dotyku zarówno jeszcze podczas mycia jak i po wysuszeniu. Nie obciąża mi włosów, ale nie stosuję jej blisko nasady tylko mniej więcej od ucha (włosy mam do łopatek). Ma delikatny zapach, który z niczym mi się nie kojarzy.
    • wygładzenie
    • nie obciąża włosów
    Mela345
    5 sierpnia 2022 o 20:20
    NOPE :/
    Plusy(+) - wygładza - opakowanie - wydajność - cena - zapach - dostępność - konsystencja Minusy(-) - obiecana keratyna na końcu składu :/ - dużo silikonów na początku przez co odżywka może łatwo obciążyć włosy - tak sobie odżywia - olejek w składzie też bardzo nisko... Podsumowując odżywka mnie rozczarowała. Na opakowaniu mamy wielki napis Keratin, a okazuję się że w odżywce prawie jej nie ma za to jest naładowana silikonami :/
    GirlEm
    12 marca 2022 o 21:55
    Nie polubiłyśmy się
    Uważam, że pierwsze wrażenie jest szalenie ważne. Jak było w przypadku tego produktu? Zapach i konsystencja zaskakująco dobre. Produkt świetnie rozprowadza się na włosach. Produkt nie powodował żadnych podrażnień, uczuleń czy swędzenia skóry. Po wysuszeniu włosy były niezwykle gładkie, miękkie w dotyku, nawilżone i odżywione. Włosy były niezwykle „sypkie”, a zarazem uniesione od nasady. Czy zostały skutecznie odżywione i był to długotrwały efekt? Raczej nie. Po zużyciu całego opakowania nie zauważyłam, by moje włosy kondycyjnie osiągnęły wyższy poziom... Przyznaję, ze zaskoczyła mnie wydajność tych produktów, bo nie moglam się wręcz doczekać, aż odżywka się skończy.... ???? (zaznaczam, że mam długie włosy i myję je co 2-3 dzień) Podsumowując odżywka, nie do końca dała mi ten efekty, którego bym się spodziewała - nie były długotrwałe. Po zakończeniu stosowania tego produktu, moje włosy wróciły do „starej” formy. Jedynie w trakcie stosowania tych produktów (szamponu i odżywki), były gładkie i nawilżone, ale z czasem mam wrażenie, że dość mocno obciążone, co skutkowało szybszym ich przetłuszczaniem... sama nie wiem co do końca myśleć o tych produktach...
  • 21 lutego 2022 o 13:48
    Po prostu dobra odżywka
    Stosuję ją namiętnie w zastępstwie odżywki Kolagen Fullness tego samego producenta. Nie jest to ideał, ale sprawdza się na codzień. Nie obciąża włosów i sprawia że są całkiem gładkie. Nie redukuje niestety puszenia się i efekt siana na włosach czasami występuje - zwłaszcza jeśli długo ich nie olejuję. Stosuję ją zamiennie z innymi odżywkami, na dłuższą metę stosowanie jej samej nie zdałoby raczej egzaminu
    Zalety:
    • działa całkiem dobrze, włosy są wygładzone
    • jest wydajna
    • ma fajną konsystencję, łatwo się nakłada i spłukuje
    Wady:
    • raczej nie polacałabym jej jako jedynej odżywki, efekt pielęgnacji włosów jest raczej średni więc dobra jest jako przerwa od mocniejszych odżywek
    Agala89
    4 września 2021 o 8:55
    Nie sprawdziła się u mnie
    Miałam spore oczekiwania co do produktów Tresemme - wiele o nich słyszałam, a w Polsce były niedostępne. Jakie było moje rozczarowanie, gdy udało mi się dorwać szampon i odżywkę... Skąd się wzięły te zachwyty? Odżywka przyjemnie pachnie i chyba to tyle. Nie mam trudnych włosów, normalne, trochę suche na końcach, a ta odżywka nic nie zmieniła w ich kondycji. Włosy bardzo mi się po niej elektryzowały. Zużyłam całe opakowanie i żadnych zmian. Taki sam efekt mam po odżywkach za parę złotych. Niestety produkt nie dla mnie.
    Zalety:
    • wydajny.
    Wady:
    • nie zauważyłam żadnego efektu.