Wody perfumowane męskie

Fridge yDe 9 EDP

• 18 lutego 2023 o 12:18
    Nietypowy!
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jest to jeden z najbardziej nietypowych zapachów, jakich miałam okazję używać - i bardzo przypadł mi do gustu, choć już np. mojemu chłopakowi kompletnie nie :). Jest bardzo intensywny, z wyczuwalnymi cytrusami i imbirem. Jest trwały i nie powoduje na skórze podrażnień. Warto wypróbować!
    Zalety:
    • Brak podrażnień
    W perfumerii
  • 27 grudnia 2012 o 15:25
    To jest to !
    Woda o bardzo przyjemnym zapachu, świeże, intrygujące. Jak imbirowa herbata, z odrobiną goryczy. Wybrałam na bazie alkoholu - fridge oferuje do wyboru dwie bazy alkohol i woda - na bazie alkoholu są trwalsze, a jego wcale nie czuje się - tak więc trwałość nie najgorsza - takie dobre na co dzień, ale i na wieczór, na zimę i na lato. Uwielbiam. Butelka bardzo mi się podoba.
    Kamlisa
    7 lipca 2009 o 16:35
    nie dla mnie
    Niestety..albo moze "stety" - nie jest to woda dla mnie. Nie twierdze, że wariacja cytrusowo-energetyzująca, czyli trawa cytrynowa, nie jest przyjemna dla nosa. Owszem, wącha sie ładnie te trawke ( całej reszty po prostu nie czuję)i gdyby tak to miało zostac - to pewnie bym sie skusiła..Stety - wszystko znika szybciej, niz przyzwoitośc nakazuje. Nie oczekuje ogona czy chociaz ogonka, ale powinnam cos czuc, gdy przysuwam reke do samego nosa, tymczasem wszystko znika po paru minutach! Potem juz jakis cien trawy cytrynowej czai się na skórze, ale anemiczny i ulotny, ze strach... Cóz, jesli najdzie mnie ochota na takie klimaty - to mam na półce werbene l`occitane - zapach bardzo podobny, a trwały. Używam tego produktu od:kilku dni Ilość zużytych opakowań:próbki
    USagent
    9 listopada 2008 o 9:52
    fajowy:)
    Fridge ma bardzo ciekawe zapachy. Na mojej skorze polaczenie imbiru i wanilii (choc imbir przewaza) sprawia, ze nabieram ochoty do dzialania:) Zapach jest delikatny, nie ciagnie sie sznurem za osoba,a na wlosach trzymaja sie calkiem niezle. Perfumy nie zawieraja alkoholu co jest duzym plusem, bo moge sie perfumowac kilkakrotnie w ciagu dnia bez bycia killerem dla otoczenia. Bardzo pozytywne odczucia. Nie wiem czy kupie akurat te, bo na razie oszczedzam na zapach rozany yDe:-) Używam tego produktu od:4 miesiace Ilość zużytych opakowań:1
    Kosma
    9 kwietnia 2008 o 18:22
    imbirowa rozkosz
    Zapach niekonwencjonalny.. Świeży,a zarazem ciepły. Na początku pachnie cytrusowo(imbir, trawa cytrynowa) poźniej przechodzi w wanilię.. Długo się utrzymuje na skórze. Opakowanie tylko, takie minimalistyczne..;) Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie