Toniki i hydrolaty

Soraya Mania Oczyszczania, Płyn micelarny 3w1 do skóry normalnej i mieszanej

• 28 października 2021 o 23:15
    Najgorszy
    To był zdecydowanie najgorszy płyn micelarny, z jakim się w życiu zetknęłam. Domycie zwykłego tuszu do rzęs Manią Oczyszczania było wręcz niemożliwe. Bardziej rozmazywał kosmetyk pod oczami, niż go usuwał. A do tego zostawiał resztki u nasady rzęs (!). Na jedno oko musiałam zużyć często nawet 3 waciki, podczas gdy normalnie wystarczy mi jeden. No i to PIECZENIE! Oczy szczypały, bolały i miałam wrażenie, jakbym miała pod powiekami plastik...Co najgorsze, podrażnienie było tak duże, że na kilka długich minut traciłam ostrość widzenia. Podkładu nie rozpuszczał prawie w ogóle, za to jakimś cudem powodował wysuszenie cery tłustej (jak??). Nigdy więcej nie sięgnę po ten koszmarek i teraz boję się kupić jakikolwiek inny kosmetyk tej marki :/
    Zalety:
    Wady:
    • nie usuwa zwykłego tuszu
    • nie usuwa podkładu
    • silnie podrażnia oczy
    • wysusza nawet tłustą cerę
  • 13 maja 2021 o 19:00
    Spelnia swoje zadanie
    Plyn zakupiłam jakiś czas temu w Kauflandzie za ok 9 zł, na promocji, duża pojemność więc tylko brać!. Plyn świetnie oczyszcza twarz z nadmiaru sebum i wszelkie zanieczyszczeń, nie podrażnią jej, nie wysusza jej ani nie szczypie w oczy. Bardzo dobrze usywa makijaż. Nie pozostawia na naszej twarzy tłustego filtru.
    Zalety:
    • Duża pojemność
    • Ładne opakowanie
    • Dobrze oczyszcza twarz i usuwa makijaż.
    Wady:
    • Brak.
    Gogo145
    11 marca 2021 o 9:32
    Spełnia swoje zadanie
    Od płynów micelarnych oczekuję dobrego oczyszczenia i odświeżenia skóry, bez efektu ściągniętej skóry i przesuszenia. Ten płyn znajduje się w pękatej, plastikowej, przezroczystej butelce o pojemności 400 ml. Na bieżąco możemy śledzić ilość zużytego produktu. Kolor płynu bezbarwny, zapach delikatny, przyjemny, świeży. Płyn doskonale usuwa zanieczyszczenia i produkty makijażowe, pozostawiając gładką, delikatną skórę przygotowując ją do dalszych zabiegów pielęgnacyjnych. W trakcie używania nie zauważyłam ściągnięcia skóry i przesuszenia. Produkt nie szczypie i nie powoduje innych negatywnych reakcji skórnych. Spełnia swoje zadanie.
    Zalety:
    • skutecznie oczyszcza i odświeża skórę
    • delikatny zapach
    • wydajny
    • korzystna cena
  • 21 stycznia 2021 o 0:07
    Mocna trójka
    Płyn miceralny miałam okazję używać podczas duższego pobytu u mamy. Są to jedyne produkty do demakijażu, które stosuje na codzień. Opakowanie to plastikowa butelka o pojemności 400 ml. Dzięki temu, że jest transparentna widać poziom zużycia. Produkt oczyszcza skórę, jednak ze zmyciem tuszu miałam większy problem, mimo że nie był wodoodporny. Zużyłam dwa płatki do jednego oka a finalnie płyn niedoczyścił rzęs tak jak trzeba.
  • 7 października 2020 o 18:00
    Dokładnie oczyszcza
    Ten płyn micelarny dostałam od siostry. Byłam bardzo ciekawa jak się sprawdzi, więc nie mogłam się powstrzymać i zaczęłam używać przez jakieś dwa tygodnie. Co mogę powiedzieć... Na pewno dokładnie zmywa makijaż, dokładnie oczyszcza skórę twarzy. Mały minus taki, że podrażnia trochę oczy. Mimo to, sprawdza się u mnie bardzo dobrze