Szampony do włosów

Insight Loss Control, Fortifying Shampoo Szampon przeciw wypadaniu włosów

INSIGHT FORTIFYING SHAMPOO Wzmacniający Szampon do Włosów 400ml

Daislly
    28 grudnia 2024 o 16:10
    Bardzo fajny
    Szampon super podbija włosy u nasady i dodaje im objętości. Przy regularnym używaniu widać więcej nowych włosów. Szampon ma przyjemny, świeży zapach, dobrze, ale nie nadmiernie się pieni. Super do codziennego stosowania
    Zalety:
    • Dodaje objętości
    • Przyspiesza wzrost
  • 10 października 2024 o 12:45
    Przyjemny szampon do codziennego użytku :)
    Szampon jest mega wydajny, nie podrażnia mojej skóry głowy. Stosuje go razem z wcierką z tej samej serii. Duże opakowania starcza na bardzo długo, łatwo się pieni i łatwo się spłukuje.
    Wady:
  • 21 października 2023 o 15:08
    Świetny na wypadanie
    Szampon jest naprawdę świetny. Dużo baby hairow. Zauważyła znaczna poprawę jeśli chodzi o wypadanie włosów. Nie zawiera SLS-ów. Butelka z pompką jest bardzo praktyczna. Polecam, napewno kupię ponownie!
  • 18 października 2021 o 13:26
    Naprawdę nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii...
    Szampon zakupiłam z polecenia mojego dermatologa jako, że zmagam się od pewnego czasu ze zwiększoną ilością wypadających włosów. OPAKOWANIE Szampon zamknięty jest w bardzo wygodnej plastikowej butelce (ciemnej) z pompką co oczywiście ułatwia dozowanie produktu. Mam opakowanie mniejsze niż na zdjęciu (dostępne są trzy wielkości, ja mam środkową) Włosy myję każdego dnia, a podczas mycia za pierwszym razem myję delikatne, a za drugim myję i zostawiam włosy na 3 minutki aby szampon mógł bardziej zadziałać Szamponem umyłam głowę łącznie 5 razy i niestety bardzo mocno podrażnił mi skórę głowy, spowodował lekki łupież i swędzenie głowy. Niestety mimo, że nie ma tam sls ani sles są tam inne równie mocne i drażniące substancje, które mogą powodować alergie i podrażnienia
    domi242
    25 sierpnia 2021 o 0:36
    Wypadanie włosów
    Jestem bardzo zadowolona z efektów tego szamponu. Moje włosy bardzo wypadały i oczekiwałam po tym szamponie, że ten stan się zatrzyma i po miesiącu stosowania tak też się stało dodatkowo zaczęły rosnąć mi nowe z czego jestem jeszcze bardziej zadowolona.
    Zalety:
    • efekt lepszy niż myślałam
    Wady: