Szampony do włosów

TRESemme Botanique Nourish & Replenish, Shampoo Szampon do włosów dla włosów wymagających

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 kwietnia 2023 o 8:12
    Fajnie nawilża
    Powiem wam nie wiem skąd te negatywne opinie, natomiast u mnie w połączeniu z odżywką z tej samej serii sprawdził się idealnie. Mam włosy niskoporowatę, po aplikacji szamponu włosy są lśniące, nawilżone, dobrze wypielęgnowane i piękny pachną, poprzez zapach kosmetyku. Natomiast gdy włosy są zbyt nawilżone możemy w efekcie dostać puch. Ja szampon zakupiłam w promocji w Rossmanie i uważam, że nie jest to najlepszy szampon jaki miałam, natomiast dobry, warty polecenia, który ujarzmia włosy i doczyszcza skórę głowy. Plus za opakowanie, wydajność i zapach.
    • Dostępność
    • Efekty
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Czasem robi puch
  • 7 lutego 2023 o 11:35
    Kokos i aloes
    Szampon do włosów wymagających takie jak mojej po ostatnim rozjaśnianiu przesuszone. Zapach piękny, bardzo wydajny, nie miałam problemów z rozczesywaniem a i widzę poprawę że włosy są mniej przesuszone. Szampon i odżywka zawierają olej kokosowy , mleko kokosowe i aloes. Dla mnie bomba i ja jestem zadowolona z efektów. Jedynie co mnie zniechęca to cena.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • łatwość w rozczesywaniu
    Wady:
    • cena ale za dobry produkt warto czasem zapłacić wiecej
  • 14 grudnia 2022 o 17:02
    Taki sobie
    Szampon kupiłam ze względu ma pojemność. I tu ogromny plus, bo nie tylko jest pojemne opakowanie, ale i jest wydajny..opakowanie szampony to plastikową, zielona butelka o pojemności 700 ml. Sam Szampon jest gesty, przezroczysty o slodk8m zapachu kokos, który niestety nie utrzymuje się na włosach zbyt długo. Szampon dobrze oczyszcza skórę głowy, nie obciąża włosów. Włosy całkiem sprawnie rozczesują się bez użycia odżywki. I to chyba tyle z plusów. Moje włosy niestety po tym szamponie zaczęły się jeszcze bardziej puszyć o połysku nie byli mowy, nie zauważyłam żadnych pielęgnacyjnych efektów, po prostu oczyszcza i tyle według mnie. Delikatnie mi przesuszył skórę, ale nie aż tak drażniąco i nie spowodował ogromnego swędzenia, ale lekki dyskomfort odczułam i dlatego odstawiłam go. U reszty domowników sprawdził się dobrze, córki włosy są po tym szamponie genialne, mieciutkie, błyszczące aż chce się je dotykać.
  • 19 lipca 2021 o 21:49
    Uwielbiam !
    Szampon TRESemmé Botanique Nourish & Replenish jest po prostu boski, a połączenie z odżywka tej samej serii to wniebowzięcie dla moich włosów. Włosy są miękkie, błyszczące i przede wszystkim dobrze oczyszczone. Polecam.
  • 26 maja 2021 o 12:34
    Używanie go to CZYSTA przyjemność
    Jako mocny szampon używany raz w miesiącu sprawdza się fenomenalnie. Domywa świetnie, a piany jest co nie miara i jeszcze pachnie kokosem, który kojarzy mi się z wakacjami.
    Zalety:
    • Dobrze się pieni
    • Skóra jest dobrze oczyszczona
    • Świetny na mycie, gdy robię peeling skóry głowy