Maski do włosów

Natura Siberica Gzel for Natura Siberica, Odżywiająca maska do wszystkich typów włosów `Carskie jagody`

LoveEVH
    17 lutego 2024 o 19:38
    Krótko i na temat
    Maska nie ma dla mnie żadnych wad, poza dostępnością. Przepiękne opakowanie, konsystencja i ten obłędny zapach. O efektach nie wspomnę- niesamowicie odżywia włosy. Moje absolutne TOP. Liczę, że pojawi się znowu. Jeden z kosmetyków, za którym autentycznie tęsknię i do tej pory nie znalazłam zamiennika 1:1.
  • 9 marca 2019 o 13:48
    wow
    Mam z tej serii szampon i odżywkę, jednak ta maska okazała się najlepsza. Używam jej jako typowego emolienta, czyli substancji nawilżającej. Zalety: -ładne opakowanie -delikatny, ładny zapach -gęsta i kremowa -wydajna -włosy są po niej lśniące, lejące -ułatwia rozczesywanie -nie przetłuszcza skóry głowy ani włosów -świetny emulguje olej Wady: -cena -dostępność
  • 20 sierpnia 2018 o 23:45
    Obłędna!
    Maska Natura Siberica jest produktem, którego nie mogłam się doczekać aż ją przetestuję. Po pierwszym użyciu byłam zachwycona ! Wspomnę, że moje włosy są rozjaśniane i końcówki są mocno przesuszone, zniszczone. Po dokładnym wymyciu włosów szamponem nałożyłam tę maskę na jakieś 5 min, wmasowałam w końcówki włosów. Podczas nakładania unosi się piękny jagodowy zapach, który był już wyczuwalny zanim wyjęłam ją z kartonika. Maska jest dość gęsta i tłusta, dobrze rozprowadza się na włosach. Po wyschnięciu pierwsze co to zwróciły moją uwagę końcówki włosów, które nie były suche tylko naprawdę widocznie scalone, zdrowsze i nawilżone. Jak dla mnie bomba! Są miękkie w dotyku, łatwo było je rozczesać. Jak na moje włosy to rzadkość bo są gęste. Jak tylko będzie dostępny, kupuję drugie opakowanie. Warto spróbować to cudo !
    Zalety:
    • efekt po pierwszym użyciu, piękny zapach, wydajna, łatwo rozczesać włosy