Maski do włosów

Mudii Smoothing Mask Maska do włosów

Mudii Smoothing Mask
Mudii Smoothing Maska do włosów 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 54 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 grudnia 2024 o 23:09
    Maska idealna dla włosów, ale czy dla nosa?
    Używa od:próbka
    Maska zawiera skuteczne substancje kondycjonujące, które wygładzają włosy, ułatwiając ich rozczesywanie, oraz oleje, białka i humektanty dbające o nawilżenie i regenerację. Ma kremową konsystencję, łatwą w aplikacji, a po spłukaniu nie obciąża włosów. Bardzo wysoka pozycja kompozycji zapachowej w składzie wskazuje na jej znaczną zawartość, co sprawia, że odżywka ma wyjątkowo intensywny zapach. Upodobania zapachowe to kwestia bardzo subiektywna, więc jeśli preferujesz delikatne aromaty, ten produkt może nie być dla Ciebie odpowiedni. Dodatkowo zapach długo utrzymuje się na włosach — aż do kolejnego mycia. Dla osób, które go polubią, może to być zaletą, jednak dla mnie stało się to powodem rezygnacji z dalszego stosowania odżywki.
    Zalety:
    • Skuteczne substancje kondycjonujące – włosy są gładkie i łatwe do rozczesania
    • Bogaty skład – oleje, białka i humektanty dbają o nawilżenie i regenerację
    • Kremowa, wygodna w aplikacji konsystencja
    • Nie obciąża włosów po spłukaniu
    • Długotrwałe utrzymywanie się zapachu na włosach – aż do kolejnego mycia, co może być zarówno zaletą, jak i wadą w zależności od preferencji
    Wady:
    • Bardzo intensywny zapach – może nie odpowiadać osobom preferującym delikatne aromaty
  • 20 grudnia 2024 o 18:41
    Najlepsza maska, jaką używałam
    Testowałam wiele masek do włosów. Ta jest najlepsza, spośród wszystkich, które używałam. Włosy są rewelacyjnie wygładzone, lśniące (mam wysokoporowate włosy). Zapach utrzymuje się na nich do kolejnego mycia.
  • 29 sierpnia 2024 o 22:13
    Świetna ale mogłaby być tańsza
    Włosy mniej się puszą (mam wysokoporowate) ,mogłabym na dobrą sprawę po wysuszeniu nie prostować:) a wysuszone na na okrągłą szczotkę wyglądają jeszcze lepiej. Mogłaby być bardziej wydajna:) używam na spółkę z córka i właśnie kończymy pierwsze opakowanie.Dla mnie zapach bomba -kojarzy mi się z Ibizą ( Ushuaia;)) kto był ten wie;).Po powrocie z wakacji i nie czesaniu wlosów praktycznie przez 10 dni (loki) po nałożeniu tej maski nie miałam żadnych problemów z rozczesaniem :) .Polecam!
    • wygładza
    • włosy mniej się puszą
    • nabłyszcza
    • ułatwia rozczesywanie
    • włosy wyglądają na zdrowsze
    NattW
    1 marca 2024 o 21:34
    Efekt tafli i piękny zapach!
    Maskę mam okazje testować już od ponad miesiąca. Polecam szczególnie przy bardzo długich włosach - trudnych do rozczesania, maska robi efekt tafli a jednoczenie nie mam uczucia, ze włosy są obciążone/sklejone, raczej przyjemne uczucie odżywienia . Wystarczy stosować 2-3 razy w tygodniu, a efekt pozostanie na dłużej, bardzo wydajny kosmetyk. Cała seria smoothing jest genialna, jestem w szoku, ze po szamponie z tej serii włosy nie przetłuszczają mi się nawet do 3 dni, a zazwyczaj używając innych produktów musiałam myć je codziennie! No i oczywiście zapach - myśle ze warto spróbować chociaż raz.
    • Działa od razu
    • Duże opakowanie
  • 1 marca 2024 o 13:53
    Miłość
    Dzięki tej masce przestałam potrzebować tak często prostownicy a nawet szczotki do modelowania. To chyba mówi samo za siebie, sztos! Co ciekawe ta maska naprawdę genialnie wygładza, sprawia, że włosy się nie puszą, a w ogóle ich nie obciąża. Nie mam nawet bardzo grubych włosów, powiedziałabym, że mam włosy normalne.
    Zalety:
    • działanie
    • wygładzenie
    • brak puszenia się włosów
    • brak sklejania i obciążenia włosów