Pomadki i szminki

Catrice Catrice x Dawid Tomaszewski, Iridescent Lip Glow Pomadka opalizująca

• 11 czerwca 2018 o 10:39
    Opalizująca pomadka na lato
    Moją uwagę w sklepie przykuło śliczne złote opakowanie pomadki. Jest z limitowanej edycji stworzonej przy współpracy z Dawidem Tomaszewskim. Pomadka pięknie opalizuje na różowo-pomarańczowy kolor. Kupiłam ją z myślą o nakładaniu jej na inne pomadki. Niestety na te które ja mam w swoich zbiorach się nie nanosi. Podejrzewam że ładnie będzie wyglądać na nudziakowych kolorach, ale dobrze zastygających (ja mam pomadki z Golden Rose velvet matt na nich nic nie widać). Na chwilę obecną noszę solo. Kolorek idealny na lato.Kupiłam w promocji więc nie żałuję. Z trwałością trochę kiepsko ,trzeba poprawiać po jedzeniu.Możliwe że dłużej będzie się trzymać na pomadce zastygającej o matowym wykończeniu.
    Zalety:
    • piękne złote opakowanie i jego kształt
    • promocyjna cena
    • letni opalizujący odcień pomadki
    • efekt blasku
    Wady:
    • trwałość
    • nie nanosi się na wszystkie pomadki matowe
    Drogeria Natura
  • 31 maja 2018 o 12:57
    Pomadka opalizująca
    Pomadka opalizująca jest fajnym rozwiązaniem jeżeli z jakiegoś matu chcemy zrobi pomadkę z połyskiem. Pomadka daje bardzo mocny blask. Jego formuła jest trochę lepka ale po chwili zastyga. Ja oczywiście juz wypróbowałam ją na policzki i jest super :) <3
    Zalety:
    • Blask
    • Uniwersalna
    Wady:
    • Trochę formuła za miękka
    Drogeria Natura