Wody toaletowe męskie

Rabanne Fragrances - 1 Million - Woda Toaletowa Z Ambrą - 15 ml - Dla Mężczyzn
Paco Rabanne 1 Million
Sephora
Rabanne Fragrances - 1 Million - Woda Toaletowa Z Ambrą - 15 Ml - Dla Mężczyzn

Nasi użytkownicy zostawili 40 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

annaskc
    17 grudnia 2023 o 10:43
    Zapach elegnacji, zmysłowy, trwaly, głęboki
    Jedni powiedzą, że opakowanie perfum Pacco Rabbane 1 Million jest bardzo eleganckie, inni, że wygląda trochę tandetnie. Dla mnie jest w porządku, sztabka złota nawiązuje do nazwy perfum - 1 million. Flakon jest ciezki, toporny, ale dobrze wygląda na półce, bo jest intensywnie złoty. One Million od Paco Rabanne to zapach pełen luksusu i ekstrawagancji. Już pierwsze nuty otwierają się z intensywnym połączeniem grejpfruta, mięty i cynamonu, nadając perfumom energetyczny i orzeźwiający charakter. Środkowe nuty uwydatniają intensywność różowego pieprzu i skóry, dodając kompozycji nutę pikantności i męskości. Bogactwo aromatów rozwija się w głębszych nutach, gdzie połączenie paczuli, drzewa gwajakowego i ambry tworzy trwałe, zmysłowe tło. Flakon, stylizowany na złoty lingwisty, podkreśla ekstrawagancję i prestiż tego zapachu. One Million emanuje pewnością siebie i elegancją, idealny dla mężczyzn, którzy pragną wyróżnić się w tłumie. Trwałość perfum jest imponująca, utrzymując się na skórze przez wiele godzin. Choć może być zbyt intensywny dla niektórych, dla wielu stanie się znakiem rozpoznawczym. Paco Rabanne stworzył tu zapach, który zaskakuje, fascynuje i pozostawia niezapomniane wrażenie. Ja uwielbiam, gdy mój mąż używa tych perfum. Idealnie sprawdzają się na szczególne okazję, jako świetny dodatek do eleganckiego garnituru.
    Zalety:
    • Trwaly zapach
    • Ekegancki flakon
    • Piękny, ekstrawagancki zapach
  • 13 kwietnia 2023 o 23:45
    Bardzo lubię ten zapach!
    Moje ulubione nuty zapachowe to słodko- kwiatowe. Zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. Na szczęście mój mąż też lubi takie nuty. One million używa już kilka lat i niezmiennie mi się podoba. Zapach jest słodki ale są też wyczuwalne cytrusy. Jest dosyć uniwersalny bo można nim pachnieć w dzień i nie przytłaczać, tak samo i wieczorem. Jest bardzo trwały więc tu cena idzie z jakością. Flakon mi się bardzo podoba. Lubię kolory złota bo kojarzą mi się z luksusem, może trochę przepychem. Dla jednych kicz dla drugich coś wyjątkowego. Trzeba przyznać, że pomysł sztabki złota jest naprawdę interesujący i zdecydowanie przykuwa wzrok więc cel został osiągnięty. Cena mogłaby być jednak trochę niższa. Ale za jakość i markę trzeba zapłacić. Plus jest taki, że zapach jest bardzo wydajny więc wystarczy na długo.
    Zalety:
    • ciekawy flakon w formie sztabki złota,
    • trwałość,
    • wydajność,
    Wady:
    • cena,
  • 12 stycznia 2023 o 23:44
    Przyjemne dla nosa Pierwsze co Pierwsze co mnie zachwyciło w tych perfumach to ich wygląd
    Pierwsze na co zwróciłam uwagę w tych perfumach, to ich flakon. Bardzo fajna sztabka złota. Kolejna sprawa zapach, lekki, nienaganny, kwiatowo-owocowy, bardzo przyjemny dla nosa. One million może nie należy do bardzo charakterystycznych zapachów, ale jest przyjemnym pudrowym, subtelnym zapachem. Co najważniejsze dla mnie w perfumach to ich trwałość, a te są bardzo trwałe. Polecam na wiosenne i letnie dni, zarówno do pracy jak i na randkę.
  • 3 sierpnia 2021 o 13:01
    Przyjemne dla nosa i otoczenia
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Próbkę zapachu otrzymałam przy zamówieniu internetowym,lubię takie prezenciki dzięki którym można zapoznać się z osławionymi zapachami bo ponoć taki właśnie jest ten 1 milion ;) osławiony. Według mnie to przyjemne pachnidło dla nosa i otoczenia,jest świeżo,męsko,nienachalnie ale dość zalotnie,na skórze mojego męża zapach bardzo ładnie się układał wręcz stapiał się z nim i był bardzo długotrwały,wyczuwałam nawet po 12 godzinach kiedy przeszedł obok mnie,mamy tu bursztyn,skórę,paczulę,nuty drzewne,świeżości i aromatu nadaje mandarynka,grejpfrut i mięta którą bardzo wyczuwam,po jakimś czasie zaczyna się pojawiać też słodki cynamon który nadaje troszkę słodkości i orientalnego charakterku ale nie charakteru :),także na początek polecam testy.
    Zalety:
    • trwałość
    Wady:
    • zrobił się bardzo popularny
  • 13 lipca 2021 o 20:25
    Trwały i ładny zapach
    Zapach bardzo mi się podoba, najważniejsza jest dla mnie trwałość i one są zdecydowanie trwałe i dobrze wyczuwalne przez otoczenie, ale nie nachalne. Zapach bardzo męski drzewno korzenny. Są bardzo wydajne ,dostałem w prezencie perfumetkę i mam ją kilka miesięcy a została mi jeszcze połowa.
    • trwałość