Ampułki do włosów

Radical Kuracja wzmacniająca w ampułkach przeciw wypadaniu włosów

Farmona Radical Kuracja przeciw wypadaniu włosów 15x5ml
Radical kuracja wzmacniająca w ampułkach przeciw wypadaniu włosów 15x5ml

• 29 sierpnia 2024 o 16:50
    kupiłam je bo używałam długo wcierki z radicala i te ampułki też mi się świetnie sprawdziły
    Ampułki Radical Kuracja wzmacniająca to produkt, który z pewnością zasługuje na dłuższy opis, zwłaszcza jeśli masz problem z wypadaniem włosów. Każda ampułka zawiera skoncentrowaną formułę zaprojektowaną, by skutecznie wspierać zdrowy wzrost włosów i przeciwdziałać ich nadmiernemu wypadaniu. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że ampułki mają intensywny zapach, który jednak nie jest nieprzyjemny – przypomina świeżość i czystość. Opakowanie jest wygodne i łatwe w użyciu. Jedna ampułka wystarcza na aplikację na całej skórze głowy, co pozwala równomiernie rozprowadzić produkt i zapewnia optymalne działanie. Konsystencja płynna, ale nie wodnista, co sprawia, że łatwo wchłania się w skórę głowy bez zostawiania tłustego filmu. Po aplikacji odczuwam delikatne chłodzenie, które jest bardzo przyjemne i uspokajające. Produkt należy stosować na czystą, suchą skórę głowy, najlepiej wieczorem, aby mógł działać podczas snu. Stosuję ampułki już od kilku tygodni i widzę pierwsze efekty. Moje włosy stały się zauważalnie mocniejsze, a problem nadmiernego wypadania wyraźnie się zmniejszył. Co więcej, włosy wydają się być bardziej gęste i pełne życia. Kuracja wzmacniająca Radical nie tylko pomogła mi w walce z wypadaniem włosów, ale również poprawiła ogólną kondycję skóry głowy. Podsumowując, jeśli zmagasz się z problemem wypadania włosów i szukasz skutecznego rozwiązania, ampułki Radical to naprawdę godna uwagi opcja. Ich stosowanie wymaga cierpliwości i regularności, ale efekty są warte wysiłku. Po miesiącu stosowania mogę śmiało powiedzieć, że produkt spełnia swoje obietnice i naprawdę działa.
    Netili
    4 stycznia 2024 o 20:15
    Bez szału
    Dostałam te ampułki w prezencie od koleżanki bo u niej się nie sprawdziły, a ja akurat miałam również problemy z wypadaniem włosów więc żal było nie skorzystać, ampułki te pachną ziołowo dobrze wchłaniają się w skórę głowy nie pozostawiając tłustych włosów, chociaż ja wcierałam je po myciu na wilgotne osuszone ręcznikiem włosy żeby ich nie obciążać po wysuszeniu, co do działania jestem trochę zawiedziona mimo to że nie podrażniają ani nie powodują swędzenia, to kompletnie się nie sprawdziły w kwestii ich wypadania, włosy jak leciały tak leciały dalej, uważam że ta wcierka jest za słaba, może dla tych co nie mają większego problemu z tym się sprawdzi u mnie niestety tak się nie stało, więcej już do nich nie wrócę.
    Zalety:
    • Szybko się wchłaniają nie pozostawiając tłustych włosów
    Wady:
    • Brak efektów
  • 19 maja 2022 o 13:20
    Skuteczna kuracja.
    Na RADICAL kurację wzmacniającą w ampułkach przeciw wypadaniu włosów firmy Farmona natknęłam się podczas poszukiwania innej wcierki do włosów z serii Radical, która pomogłaby z nadmiernym wypadaniem włosów. Nigdy wcześniej nie używałam ampułek więc postanowiłam zaryzykować i zamieniłam wcierkę w sprayu na ampułki. Pierwsze wrażenie przez moją niewiedzę i gapiostwo nie było pozytywne :) nie zauważyłam, że do ampułek dodana jest nasadka dozująca ilość wypływającego produktu i męczyłam się bez niej. Nie muszę dodawać, że wylewanie wcierki z buteleczki na dłoń i wcieranie jej w skórę było bardzo problematyczne. Bardzo dużo produktu trafiało na podłogę bądź do umywalki i bardzo mnie to denerwowało, szkoda mi było że zamiast wzmacniać moje włosy musiałam ścierać wcierkę z podłogi . Poza tym taki sposób używania ampułek jest bardzo niewygodny. Na szczęście szybko odkryłam, że w zestawie jest nakładka na buteleczkę i od tej pory aplikacja wcierki to czysta przyjemność i zero marnowania produktu. Działanie wcierki oceniam bardzo pozytywnie. Co prawda muszę przyznać, że oprócz niej stosuję jeszcze suplementy diety ale... po pierwsze wcierka świetnie działa na moje włosy zamiast kosmetyków do stylizacji. Po nałożeniu jej na skórę głowy i lekkim wymasowaniu włosy mam wyraźnie uniesione u nasady co poprawia wygląd fryzury. Pomimo zawartości alkoholu nie wysusza moich włosów ale też nie powoduje szybszego przetłuszczania się. Nie zauważyłam też żeby widocznie obciążała moje włosy. Zapach jest ziołowy ale mi akurat wcale nie przeszkadza. Wcierkę używam od ok miesiąca, niestety nie mogę pochwalić się wielką regularnością i zdarza mi się, że zapomnę o niej raz czy dwa razy w tygodniu. Pomimo tego włosy wyglądają na zdrowsze, zmniejszyło się też ich wypadanie. Mam te z baby hair ale czy to zasługa wcierki czy suplementów to trudno powiedzieć, najprawdopodobniej i to i to :) Ja jestem zadowolona z działania tej kuracji i z pewnością będą ja kontynuować. Mam nadzieję, że będę jej używać super regularnie i za jakiś czas moje włosy wrócą do stanu sprzed wypadania.
    Zalety:
    • nie wysusza skóry głowy,
    • poprawia wygląd i kondycję włosów,
    • pojawiły się baby hair,
    • lekko przyśpiesza wzrost włosów,
    • nie podrażnia,
    • łatwa aplikacja dzięki nakładce
    • wzmacnia włosy,
    • wydaje mi się, że hamuje wypadanie, ale używam go z suplementami .
    Wady:
    • zapach z pewnością może niektórym przeszkadzać,
    • cena niby nie jest powalająca ale przy dłuższej kuracji trochę jednak kosztuje,
    • szkoda, że na pudełku nie ma informacji o nakładce :)
    lumiaa
    13 listopada 2020 o 18:18
    Skutecznie i na temat
    Robi to co powinien. Włosy przestały się sypać. Nie wiem czy znacie ten stan gdy strach się uczesać czy umyć głowę. Ja znam. Człowiek jest w stanie wysmarować się kaczą kupą żeby nie stracić reszty skalpu. Ten preparat to znacznie bardziej lajtowa kuracja. Stosowałam na wiosnę i wrócę do niego z pewnością. Odrost baby hair był. Cena nie zabija, przeciętna. Kuracja starcza na długo. Ampułki jakby lekko wysuszają włosy ale po prostu trzeba trochę lepiej o nie zadbać. Włosy odrosły. Myślę że warto spróbować. Zapach prawie niewyczuwalny.