Olejki do ciała

Oriflame Love Nature, Body & Hair Oil Avocado Oil Olejek do ciała i włosów z olejkiem z awokado

iwonab1
    22 lutego 2023 o 21:05
    Do ciała i włosów.
    Olejek zamówiłam u konsultantki, gdyż bardzo go chwaliła i miała rację jest bardzo dobry, zarówno do ciała jak i do włosów. Skóra jest nawilżona, ładnie pachnie i nie tworzy tłustej warstwy. Do włosów stosowałam podczas olejowania. Włosy po nim są lekkie, nie puszą się oraz są fajnie wygładzone i ładnie pachną.Dodatkowo łatwiej mi je rozczesywać z czym normalnie mam bardzo duży problem. Olejek jest w małej plastikowej butelce o pojemności 100 ml jest rzadki więc i wydajny, chociaż przyznam, że przy moich długich włosach i tak sporo go zużywam.
    Zalety:
    • Zarówno do ciała jak i włosów
    • Fajnie nawilża
    • Ładnie pachnie
    Ala_Mi
    3 stycznia 2023 o 16:56
    olejek do ciała
    Osobiście olejek bardziej sprawdza mi się do ciała niż do włosów. Włosy były ociężałe. Przepięknie pachnie i super rozgrzewa podczas masażu. Szata graficzna opakowania całkiem miła dla oka.
    • do ciała
    • rozgrzewający
    • wydajny
    Wady:
    • nieodpowiedni dla włosów
  • 11 listopada 2022 o 11:29
    Idealny do olejowania NA SUCHO!!!
    Ogólnie preferuje nakładanie olejków do włosów po ich umyciu, ale ten się akurat do tego sposobu nie sprawdził. Jednak innym rozwiązaniem było olejowanie na sucho na noc, tutaj zadziałał bardzo dobrze. Łatwo go spłukać, a włosy po nim są wygładzone i mają swój blask ????. Jako, że jedynym olejkiem do ciała jaki używam jest ten z bambino, na tej płaszczyźnie się nie wypowiem w dużym stopniu. Uważam że ze względu na jego konsystencje, która jest leista nadałby się jako olejek do masażu. Jedynym mankamentem na który mogę narzekać to jest forma opakowania, mógłby być to produkt otwierany a nie odkręcany.
    Zalety:
    • Idealny do olejowania na sucho
  • 9 maja 2022 o 15:06
    Starcza na długo
    Olejek jest bardzo leisty, ale starcza na długo, bo stosuje się go niewiele, aby uzyskać nawilżenie. Nawilża, ma ładny zapach. Niestety tylko butelka jest bardzo niewygodna, więc musiałam go przelać do innej, aby nie wylewało się za dużo naraz.
    • efekt nawilżenia
    Wady:
    • niewygodne opakowanie
  • 18 maja 2021 o 18:08
    Mój ukochany olejek na wszystko ????
    Mój ukochany olejek ???? Na wszystko . Używam go na kilka sposobów na ciepło i na zimno. Do włosów , ciała , oraz do kąpieli . Dzięki niemu moje włosy bardzo się wzmocniły a zakola które miałam po ciąży w ciągu miesiąca mi znikły . Do pielęgnacji ciała na zimno Moje rozstępy znikły po 8 tygodniach . Po kąpieli lekko masuje olejek w boki tam gdzie mam problemy . Oraz do kąpieli Dodaje kilka kropel prosto do wanny . Można też stosować też do masażu całego ciała ????. Olejek można stosować tez na ciepło . Możemy delikatnie go podgrzewać w mikrofali lub nad ciepła kąpielą lub w specjalnych podgrzewaczach kosmetycznych . Awokado ma wszystkie pozytywne witaminy A,B6,K,E,Kwas Foliowy . Wspaniała cena w obecnym katalogu ???? Serdecznie go polecam ????????
    Zalety:
    • Można go stosować na cale ciało
    • Na zimno
    • Na ciepło
    • Wspaniały zapach
    Wady:
    • Brak wad .Jest zbyt dobry