Dezodoranty i antyperspiranty

Gosh Classic Creme Deo Roll-on Dezodorant w kulce

GOSH CLASSIC 1 rolka dezodorant antyperspirant 75ml
Gosh Gosh Classic dezodorant w kulce 75ml W)

apodiss
    10 kwietnia 2022 o 14:05
    Super.
    Jestem już zmęczona obiecankami producentów. Wydawaniem na darmo swoich pieniędzy na kosmetyki, które nie działają. Dlatego staram się trzymać marek, które w większości spełniają moje oczekiwania, a sam producent nie obiecuje gruszek na wierzbie. Z marki Gosh jestem zadowolona. Używam głównie produktów do włosów dlatego poszerzam poznawanie ich oferty. Dezodorant w zupełności spełnia moje oczekiwania! Wygodna aplikacja w formie kulki dozuje odpowiednią ilość produktu. Szybko wysycha, ma delikatny zapach (bardzo przypomina Nivea, więc jak dla mnie trochę mulący), nie zauważyłam, żeby zostawiał ślady na ubraniach. Chroni bardzo dobrze przez potem i nieprzyjemnym zapachem. Zobaczymy jak z czasem, bo mam wrażenie że nieraz organizm przyzwyczaja się do danego produktu i kosmetyk przestaje być skuteczny. Jak na razie zdecydowanie polecam.
    Alpyoss
    28 grudnia 2019 o 20:07
    Niezły
    Antyperspirant nie przebarwił moich ubrań, miał świeży zapach i świetnie sprawdził się zarówno jesienią, jak i latem. Zapach fresh breeze ma orzeźwiającą woń z nutką cytrusów, dlatego wspaniale będzie pasować do cieplejszych temperatur. Nie pocę się mocno, dlatego trudno mi do końca ocenić jego efektywność.
    Zalety:
    • wydajny
    • eleganckie opakowanie
    • świetny zapach
    Wady:
    • zbyt wodnista konsystencja
    KAJAL K
    26 października 2019 o 9:41
    nie skuteczny
    Ten produkt po użyciu nic nie zmienia, nie ważne czy go użyje czy nie, i tak się pocę. Nie ma zapachu, mnie nie odświeża, kompletnie się nie sprawdzil. Strata pieniędzy.
    Zalety:
    • Nie podraznia
    Wady:
    • Nie likwiduje problemu potu
    Drogeria Jasmin
    emma-e4
    29 maja 2019 o 10:06
    różnie bywa
    Zazwyczaj jestem z tego dezodorantu zadowolona, choć bywają di, kiedy działa słabiej - i wcale nie są to te cieplejsze dni, ani te, kiedy mam bardziej zapracowany dzień. Nie wiem, od czego to zależy. Dość dobrze chroni przed poceniem i zapachem. Dość szybko wysycha, nie robi plam na ubraniach - choć ja czekam, żeby troche przesechł przed ubraniem się. Mam wersję Fresh - ma roślinny, ziołowo-gorzki zapach, któryjest dość intensywny i czasem przeszkadza moim perfumom, szczególnie przez pierwsze godziny. Sama nie wiem, czy jestem z tego produktu zadowolona. Ma duże opakowanie, 75 ml, więc wystarczy na dłużej niż inne.
  • 25 lipca 2018 o 19:01
    Już zawsze będzie moim ulubionym
    Mam problem z częstym poceniem się i nie świeżym zapachem. Każdy dezodorant jakiego używałam tracił swoje działanie po maksymalnie 6 godzinach i czasami wstyd było chodzić między ludźmi przez zapach. Kiedy zaczęłam używać tego cudeńka mój problem się rozwiązał. Teraz mogę nie śmierdzieć nawet przez ok. 20 godzin. On uratował moją pewność siebie. Nie wyobrażam sobie bez tego kosmetyku życia.
    • Skuteczność
    • Spełnia jako jedyny dezodorant swój obowiązek
    Wady:
    • Dezodorant w sprayu nie sprawdził się tak dobrze jak ten kosmetyk.
    • Trochę drogi ale przez zalety mogę mu to wybaczyć.
    • Mała dostępność.