Wody toaletowe męskie

Yves Rocher Comme une Evidence Homme EDT

errola
    15 listopada 2016 o 11:26
    taki sobie dla mojego nosa
    Buteleczka zapachu jest naprawdę bardzo ładna. Elegancka, klasyczna i taka typowo męska. Mi osobiście bardzo sie podoba. Bardzo ładnie wygląda na półce. Dodatkowo rewelacyjnie sprawdzi sie jako prezent. Sam zapach jest miły dla nosa. Taki męski. Dosyć sportowy. Nie jest lekki, świeży. Nie jest również ciężki i korzenny. Powiedziałabym raczej, że jest gdzieś po środku. Kojarzy mi się z wodą po goleniu. Trwałość jest niezła, kilka godzin. Mąż używa, a ja wącham.
    W perfumerii
  • 31 stycznia 2013 o 17:28
    fajny ale nietrwały
    BARDZO PRZYJEMNY I BEZPIECZNY ZAPACH, WSZYSTKO BYŁOBY SUPER GDYBY NIE ULATNIAŁ SIĘ PO GODZINIE. Zapach jest bardzo bezpieczny tzn. nie ma żadnych fałszywych czy wyjątkowo oryginalnych nut, jest ciepły, męski, miękki niczym zimowy sweter, ale przy tym nienachalny, nie gryzie w nozdrza i nie zwraca nadmiernie uwagi. Jest lekko słodkawy i dosyć zmysłowy, myślę że pasuje do wielu facetów i wielu czuło by się z nim dobrze. Zapach jest dosyć płaski i nie rozwija się (nie ma na to zbyt wiele czasu bo szybko się ulatnia), jego nuty zapachowe nie zmieniają się, nie ma tu harmonii, polifonii zapachów. Jedyna wada jest nietrwałość, bowiem po 30 minutach zapach wietrzeje a po godzinie nie czuć go w ogóle. nawet jeśli wlejemy na siebie pół butelki perfum to są one nieco intensywniejsze ale i tak po godzinie ulatniają się bez wspomnienia, nieco dłużej pozostają na dzianinach. Flakon pozostawia wiele do życzenia, jest prostacki i chamski, zaprojektowany po najmniejszej linii oporu. zapach: 4 trwałość: 1 flakon: 1 Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 25 listopada 2012 o 19:20
    A jednak jest piękny
    Jak dla mnie piękny. Na skórze długo czuć , najładniejszy męski zapach firmy. Taki uniwersalny na każdą okazje, nie męczy, jest seksowny i pełen klasy.
    Odylena
    12 lutego 2012 o 13:03
    Afrodyzjak!
    Ten zapach właściwie jest jednym z moich ulubionych jeśli chodzi o męskie pachnidła. Po pierwszym wypróbowaniu (oczywiście na moim mężczyźnie ) uderzył mnie gwałtowny zapach alkoholu, po chwili jednak na pierwszy plan wyszły cytrusy, a dokładniej mandarynka. Potem pojawiają się nuty korzenne, cały czas w tle czuć mocną bazę charakterystyczną dla zapachów męskich. Zapach jest wielowymiarowy, głęboki, ewoluuję z czasem po zetknięciu ze skórą i cały dzień trzyma się blisko niej dodając mężczyźnie charakteru, klasy i uroku. Jest to bowiem zapach przeznaczony przede wszystkim dla mężczyzn młodych, aktywnych i czarujących. Na mnie działa jak afrodyzjak :) Mimo, że zapach niewątpliwie jest mocny, lecz jednocześnie również świeży. Można by rzec, że tutaj agresja łączy się z subtelnością, słodycz z goryczą, elegancja z luzem. Dla kobiet zapach jest onieśmielający, kuszący i seksowny - zapach, który potrafi zrobić wrażenie. Zapach dobry na każdą porę roku i odpowiedni na każdą okazję (szczególnie polecany na randki, bo potrafi uwodzić), uniwersalny. Mój mężczyzna na pewno dostanie go ode mnie ponownie :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka
    Ajiv
    27 października 2011 o 14:01
    Pikantna męskość
    Evidence Homme nalezy do gatunku drzewno-przyprawowych i stworzony zostal w 2008 przez Antoine Maisondieu, ojca takich męskich zapachów jak :Burberry Brit for Men, Burberry London Special Edition for Men, London for Men, Burberry Sport for Men, Gucci Rush for Men, The Iceberg Fragrance for Men, Pierre Balmain:BalMan i wiele innych, w tym również damskich. Pierwsze uderzające nuty to ostre, soczyste, świeże i wyraziste akordy mandarynki i pomarańczy okraszone bergamotką i rzeskim cyprysem szybko przenikające w paczulę odświeżoną cedrem i otuloną drzewem gajakowym. Nuta bazy to róża, kardamon, pieprz i gałka muszkatałowa. Dwie ostatnie nuty bazy są najbardziej wyczuwalne na koniec i stanowią o męskim charakterze zapachu. Mimo róży w skladzie nie traci na męskości i intrygującej wyrazistości. Zapach jest w odbiorze bardzo wyrafinowany, męski, wyczuwa sie staranność z jaką każda z nut sie rozwija i jak starannie i wyszukanie została dobrana i wybrana do ostatecznej kompozycji. Efektem jest niesamowicie interesująco intrygujący męski zapach dorównujący niektórym wysokopólkowcom. Evidence Homme jest rześki, świeży, sexy i niezwykle elegancki, idealny do pracy, czy na wszelkie spotkania oficjalne.Idealnie zbalansowany, nie za cięzki, nie za transparentny, pikantny i bardzo męski. Przypadnie do gustu męzczyznom ceniącym klasykę męska ale niebanalna, z pazurem.Idealny na lato jak i chłodniejsze dni. Dla panów w każdym wieku. Trwałośc do 10 godzin, zadowalająca jak na EDT. Cena atrakcyjna, szczególnie w promocji. Flakon męski o klasycznej linii, charakterystycznej dla serii Evidence. Polecam!Używam tego produktu od: miesiącIlość zużytych opakowań: 1x75ml _____________________________________________________________ Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.