Kremy pod oczy

Senelle Optimizing Eye Cream, Optymalizujący krem pod oczy

Meriume
    30 czerwca 2023 o 9:42
    Skuteczny śmierdziel
    Produkt dostałam w boksie kosmetycznym "Pure Beauty". Ma super skład, długotrwale nawilża skórę pod oczami, jeśli nałożyć go w większej ilości. Jest dość rzadki, ale przez to szybko się wchłania. Opakowanie jest ładne, a pompeczka poręczna... Ale zapach, a raczej (subiektywnie) smród tego produktu dyskwalifikuje go u mnie z powtórnego użycia.
    Zalety:
    • skład
    • działanie nawilżające
    • aplikacją pompeczką
    • estetyczne opakowanie
  • 21 maja 2023 o 20:53
    Jest ok ale za tą cenę można kupić coś fajniejszego
    Kremik zamknięty w szklanej buteleczce z wygodną pompką. Przyznam, że na pierwszy rzut oka wydawało mi się, że jest w nim większa pojemność ale ma on typowe dla kremów pod oczy 15 ml. Zawiera 98,9% składników pochodzenia naturalnego. Skład jest bogaty i imponujący. Mamy tu kompleks lipidowy otrzymywany z dębu korkowego oraz palmy kokosowej, unikatowe połączenie wosku jojoba oraz wyciągu z kwiatów granatu, tajemniczy TENS’UP™ – składnik aktywny o wyraźnym efekcie liftingującym, kofeinę i całą masę olejków i ekstraktów roślinnych. Zapach nie porywa, jest olejowy, dla mnie mdły. Konsystencja kremu jest dosyć rzadka ale nie można powiedzieć, że jest to krem lekki. Jest na tyle fajny, że nakładany na noc w ciut większej ilości pozostawia na skórze olejkowy film, który zostaje ze mną do rana. Na dzień go nie stosowałam - wolę szybciej wchłaniające się kremy pod makijaż ale lubię te olejkowy film na noc efekt bo skóra jest otulona do rana. Pozostawia ją nawilżoną i odżywioną. Plusem jest duża wydajność. Ogólnie przyjemny aczkolwiek dosyć drogi, w promocji do 50 zł może bym się skusiła, powyżej chyba wybrałabym coś innego.
    Zalety:
    • Składniki
    • Działanie
  • 7 lutego 2022 o 21:34
    Fajny ale tej ceny nie warty
    Krem fajnie nawilża, skóra podczas jego użytkowania była w bardzo dobrej kondycji, fajne współpracuje z korektora mi. Skład ma całkiem przyjemny ale za tą cenę powinien być bogatszy. Fajnie że ma pompkę, tylko końcówkę kremu trzeba wydobywac innym sposobem gdyż rurka nie dociera do dna.
  • 22 lutego 2021 o 21:44
    Optymalizujący krem pod oczy
    Treściwy krem o bogatym i naturalnym składzie. Konsystencja dość gęsta ale bardzo dobrze rozprowadza się na skórze. Po nałożeniu kremu mamy odczucie, że krem zmienił swoją formułę na olejkową jednak nie pozostawia tłustej warstwy. Bardzo dobrze się wchłania, nie podrażnia. Dobrze nawilża, odżywia i wygładza okolice wokół oczu. Zapach naturalny, prawie niewyczuwalny. Na duży plus zasługuje szklane opakowanie z pompką.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • wygładzenie
    • odżywienie
    • szybko się wchłania
  • 28 kwietnia 2020 o 17:14
    Faworyt na dzień
    Jeden z ulubionych kremów pod oczy na dzień. Ma bogaty, naturalny skład a przy tym jest bardzo lekki. Szybko się rozprowadza, jeszcze szybciej wchłania. Sprawdza się idealnie pod makijaż. Bardzo ładnie nawilża i lubi się z moimi korektorami. Ma naturalny, delikatny zapach. Nie podrażnia. Mam wrażenie, że nieco spłycił zmarszczki. Na plus ładne, szklane opakowanie w stojaczku. Do aplikacji kremu służy pompka więc producent zdecydował się na higieniczne rozwiązanie. Krem jest baaardzo wydajny. Używam go chyba z pół roku w codziennej pielęgnacji i jeszcze się nie skończył. Jest wart swojej ceny.
    Zalety:
    • Działanie
    • Skład
    • Higieniczne opakowanie