Kremy na dzień

Pat & Rub Face, 100% naturalny superaktywny krem na dzień

• 3 lutego 2024 o 22:02
    Dobry krem
    Mam cerę ze skłonnością do trądziku w cyklach hormonalnych. Nie zapycha porów, ładnie nawilża. Może nie ma efektu łał, ale jest bardzo dobry w codziennej pielęgnacji. Obecnie używam mniej, bo co drugi dzień potrzebuję czegoś na trądzik, ale to pozwala mi zachować odpowiednie nawilżenie. Dodatkowo jest super wydajny, wystarczy naprawdę tylko trochę na całą twarz.
    Zalety:
    • super wydajny
    • Dobre nawilżenie, super miękka skóra
    • nie zapycha porów
    • ok zapach
    Cosfil
    22 września 2022 o 2:20
    Delikatny
    Bardzo delikatny krem! Sprawdził się w okresie letnim. Przyjemny jak jedwab z piękną nutą zapachową. Używany raz z ekoampułką 1, a raz samodzielnie. Chętnie do niego wrócę :)
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Skład
  • 24 marca 2022 o 8:10
    Na dzień krem jest OK
    Zacznę od opakowania: Ładne, takie apteczne, podoba mi się. Zapach przyjemny ale trudny do określenia. Skład według deklaracji producenta jest bardzo fajny dużo składników aktywnych w stosunku do wody i składników stabilizujących etc. Polecam, działa, szybko się wchłania. Mam wrażenie ze nie jest tak wydajny jak bym chciała, bardzo szybko się skończył.
    Zalety:
    • Skład
    Wady:
    • Wydajność?
  • 20 lipca 2021 o 16:15
    Mój krem idealny
    Moja sucha skóra go pokochała! W pierwszej chwili co prawda zaskoczył mnie zapach - taki łagodny, jakby migdałowy (właściwie marcepanowy) a spodziewałam się czegoś bardziej pachnącego kwiatowo-cytrusowo. Opakowanie jest bardzo estetyczne, higieniczne i wygodne - pompka pracuje bez zarzutu, można precyzyjnie dozować ilość produktu. No i najważniejsze - działanie! Skóra jest naprawdę nawilżona, nabiera blasku (ale się nie świeci), nie wywołuje podrażnień ani niedoskonałości i nie zatyka porów! Jako jeden z niewielu kremów "nie dusi skóry" nawet w upalne dni, nie mam uczucia jakby twarz mi się pociła pod kremem. Cudo! Jedyny minus to cena (150 zł), która powoduje, że ciężko jest zaryzykować kupno całego produktu a próbek nie ma. Jednak dla mnie ten krem jest jej wart, bo naprawdę kondycja mojej skóry poprawiła się nie do opisania!
    Zalety:
    • Nawilża
    • Nie zapycha
    • Nie roluje się
    • Świetnie się sprawdza pod makijażem
  • 16 grudnia 2020 o 9:42
    Zapycha pory
    Wielkie rozczarowanie. Nie zauważyłam żadnych efektów, prócz okropnie zatkanych porów. Krem słabo nawilża, Ponadto ma zbyt intensywny, irytujący zapach. Wróciłam do mojego ulubionego nawilżającego kremu avene.