Kremy na dzień

Dr Irena Eris Algorithm, Odbudowujący krem przeciwzmarszczkowy dzień

Dr Irena Eris Algorithm Odbudowujący Krem Przeciwzmarszczkowy na Dzień SPF20 50ml
Sephora
Dr Irena Eris - Radical Reneval Day Cream - Krem Przeciwzmarszczkowy - Algorithm Day Cream - Dla Kobiet

Ejter
    16 marca 2025 o 16:17
    Nie uczula, działa
    Jeden z nielicznych kremów, który mnie nie uczula! Ma lekką konsystencję i dobrze się wchłania. Warto jednak nakładać cienką warstwę na oczyszczoną skórę, ponieważ przy nałożeniu grubszej warstwy może się rolować. Mimo to jest skuteczny i delikatny, dlatego zdecydowanie polecam!
  • 17 sierpnia 2021 o 12:45
    Bardzo dobra seria
    Jestem bardzo zadowolona z tego kremu, ma lekką przyjemną konsystencję, bardzo dobrze się wchłania, nie podrażnia. Po kilku dniach stosowania widać poprawę skóry. Krem godny polecenia
    Zalety:
    • dobrze się rozprowadza
    • nawilża
    • lekka konsystencja
  • 21 lipca 2021 o 15:27
    U mnie się nie sprawdził....
    Krem Dr Irena Eris,Algorithm testowałam już jakichś czas temu i nie byłam z niego zadowolona,lepiej za to wypadło serum z tej samej serii. Konaystencja kremu kremowa i bardzo lekka o przyjemnym delikatnym zapachu, niestety z czasem zaczynał on mnie już drażnić. Moja mieszana cera po użyciu kremu nie była do końca nawilżona,w dodatku czułam pieczenie we wrażliwych strefach twarzy na policzkach. Zawsze po aplikacji kremu łzawiły mi oczy choć nigdy go pod oczy nie stosowałam, niestety musiałam go podarować siostrze u której on się sprawdził.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • wydajny
    Wady:
    • uczulał mnie
    • po aplikacji na twarz łzawiły mnie oczy
  • 24 marca 2020 o 17:26
    Nawilżające cudo!
    Cudownie nawadniający krem. Moja cera po użyciu kremu Algorithm jest ukojona, super nawilżona i wygładzona. To uczucie towarzyszy mi przez cały dzień. Jak najbardziej nadaje się pod makijaż, nie roluje się i nie waży. Przy dłuższym stosowaniu widać wygładzenie rysów twarzy i delikatne "rozprasowanie" zmarszczek. Nie ukrywam, że jest do najlepszy jak do tej pory stosowany przeze mnie krem do cery dojrzałej, a mam ich na swoim koncie dość dużo. Cudo zamknięte w szklanym słoiczku!
    Zalety:
    • super nawilżenie
    • konsystencja lekka, nietłusta
    Wady:
    • cena - warto poczekać na promocję np w Sephorze
  • 7 marca 2020 o 12:52
    Lekka konsystencja i dobrze się wchłania
    Używa od:próbka
    Próbka kremu odbudowującego Dr. Ireny Eris Algoritm. Jest to krem na dzień mający działanie przeciwzmarszczkowe i ujędrniające. Zawiera minerały morskie i wyciąg z perły czarnej oraz glinki czerwonej. Bardzo dobrze się wchłania i ma delikatny morski zapach. Krem ma ładny błękitny zapach bardziej szybko się wchłania i pozostawia na twarzy uczucie ukojenia i nawilżenia. Daje natychmiastowy komfort. Próbka starczy la mi na 2 użycia i mam ochotę na więcej.na pewno go niedługo kupię bo warto.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta