Cienie do powiek

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Makeup Revolution x Petra, Eyeshadow Palette Paleta 36 cieni do powiek

Najlina
    20 kwietnia 2022 o 10:20
    Świetna do makijażu
    Podwójna rozkładana paleta cieni do powiek ma trwałe opakowanie i skrywa w sobie 36 cieni. Wyróżnia ją pigmentacja i różnorodne kombinacje kolorystyczne. Konsystencja jest wprost idealna, cienie nie są suche, nie osypują się. Pigmentacja jest bardzo mocna i cienie bez problemu przenoszą się na powieki i idealnie się blendują. Paletka zawiera uniwersalny zestaw ciepłych, chłodnych, matowych i metalicznych odcieni, dzięki którym można wykonać subtelny makijaż na dzień, jak i wyrazisty makijaż wieczorowy. Paleta daje duże możliwości i pole do popisu jeśli chodzi o makijaż, ogranicza nas tylko nasza wyobraźnia. Warto zwrócić uwagę na tę paletę, wysoka jakość dostępna cenowo, która zachwyci.
  • 30 kwietnia 2020 o 10:21
    Super
    Paleta jest tak nasycona kolorami, że jeszcze nawet nie zdążyłam użyć wszystkich :) Te, z którymi pracowałam (głównie brązy, czerwienie, pomarańcze) mają dobry pigment (nie jest powalający, ale jak za tę cenę przy tylu cieniach, to naprawdę ok!), resztę swatchowałam na ręce i wydały się w porządku - czas pokaże. Paleta jest dobrze wykonana, ma solidne, eleganckie opakowanie.
    Zalety:
    • ilość i jakość cieni do ceny
    • dobrze się pracuje z tą paletką
    • jedna paleta potrafi zastąpić z powodzeniem ze 3 - idealna na podróż
  • 25 listopada 2019 o 16:15
    Mój hit !!!
    Jedna z lepszych palet Makeup Revolution !!! Myślałam że będzie to kolejna z palet Makeup Revolution która mnie nie powali na kolana, jakże się myliłam. Pigmentacja jest świetna kolory ładnie się łączą i blendują. Paleta ma bardzo dużo możliwości kolorystycznych. Opakowanie ładnie wygląda. Szkoda że większość zdjęć nie oddaje rzeczywistych kolorów palety
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Wygląd opakowania
    • Ilość cieni
  • 14 października 2019 o 14:55
    Super
    Paleta mieści 36 cieni, więc to bardzo dużo jak na ok. 40 zł. Cienie mają ładne odcienie. Można stworzyć nią zarówno makijaż dzienny jak i wyjściowy. Posiada kolory matowe jak i brokatowe. Brokaty trochę bardziej się osypują, dla lepszego efektu zalecam nałożyć palcem lub pacynką.
    Zalety:
    • Świetna pigmentacja,
    • Bez problemu się blendują,
    • Odcienie cieni bardzo uniwersalne,
    • Duża ilość cieni w paletce,
    • Dobra jakość,
    • Opakowanie dobrze wykonane,
    • Nie osypują się.
    Wady:
    • Nie zauważyłam szczególnych wad.
  • 1 września 2019 o 18:34
    Fajna
    W palecie znajduje się 36 cieni są to zarówno maty jak i cienie błyszczące. Paletą wykonacie makijaż dzienny i wieczorowy, kolorowy i nude, bardzo wielofunkcyjna . Każdy znalazłby w niej coś dla siebie. Ja nakładam cienie na samą bazę nieprzypudrowaną, ponieważ to podbija kolory. Cienie trochę się osypuja, ale to nie przeszkadza w użytkowaniu. Wada jest też że nie posiada lusterka.