Cienie do powiek

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Revolution x Maffashion, Beauty Doesn’t Just Happen By Accident My Beauty Diary Eyeshadow Palette Paleta cieni

• 16 lutego 2025 o 23:02
    Idealna do naturalnego dziennego makijażu
    Opakowanie palety przypomina elegancki notes, pokryty welurem z wytłoczoną literą "M" oraz elastyczną gumką, co dodaje jej unikalnego charakteru. Welurowy materiał niestety szybko się brudzi i obiera w pyłki. Paleta zawiera 15 cieni: 6 matowych i 9 błyszczących, w odcieniach brązów, beżów i różów, co czyni ją uniwersalnym wyborem zarówno do codziennych, jak i wieczorowych makijaży. Cienie charakteryzują się dość dobrą pigmentacją, łatwością aplikacji i blendowania. Paletę lubię za intensywność kolorów oraz trwałość, które nie osypują się, nie rolują i utrzymują na powiekach przez przez około 8 h. Błyszczące cienie najlepiej aplikować palcem dla uzyskania pełnego efektu. Idealna do codziennego makijażu i do podręcznej torebki, raczej nie do użytku profesjonalnego.
    Zalety:
    • Dzienna kolorystyka
    • Łatwość aplikacji i blendowania
    • Brak osypywania i rolowania
    Wady:
    • Welurowe opakowanie, które się brudzi i obiera
  • 17 września 2024 o 16:00
    Wysoka jakość w niewysokiej cenie
    Używam paletkę już ponad rok i muszę przyznać że jej jakość jest naprawdę rewelacyjna. Bardzo ciężko zrobić sobie plamy a błyski są po prostu śliczne. Da się nią zrobić lekki makijaż dzienny jak i makijaż nocny. Błyski najlepiej nakładać palcami. Co do wad to po tak długim użytkowaniu wiem że ten materiałowy design jest do kitu paletka jest brudna i nie da się jej dobrze wyczyścić.
    Wady:
    • Materiałowy design paletki
  • 14 sierpnia 2024 o 11:58
    Ciekawe błyski, dobre maty.
    Paleta zawiera zarówno matowe cienie od jasnych po ciemniejsze odcienie brązów, beży oraz bardzo ładne i różnorodne błyski, które nakładane palcem idealnie grają w każdym makijażu, dziennym jak i wieczorowym. Jest niewielkich wymiarów, opakowanie jest niezwykle ładne, ma welurowe wykończenie i o dziwo nie brudzi się. Co do samych cieni to nie osypują się, nie są jakoś mocno napigmentowane, ale dzięki temu nie zrobimy sobie nimi krzywdy wykonując nawet ekspresowy makijaż. Ładnie się blendują. Z minusów to błyski nakładam tylko palcem, na pędzlu zostaje tylko brokat, nic więcej. Co do trwałości to na mojej tłustej powiece do 4h wyglądają dobrze, na bazie około 6h.
    Oliton
    20 kwietnia 2024 o 10:54
    Uwielbiam!
    Paleta, dzięki której wróciłam do regularnego malowania się cieniami. Cienie do powiek mają dla mnie mieć takie cechy: nie sypać się, przetrwać cały dzień, pozwolić na ładny makijaż w 4-5 ruchach. To właśnie daje ta paletka. Kolory są super dobrane, idealne na dzień i wieczór, łatwo się nabierają, nie osypują, zostają na powiece przez cały dzień. Dla osób, które potrzebują jednej, uniwersalnej palety, chcą zawsze mieć ładny i bezpieczny makijaż - idealne. Dodatkowo opakowanie jest piękne, cena jak na jakość bardzo ok.
  • 27 lutego 2022 o 21:24
    Średnia dzienna paleta
    Paletę kupiłam jak tylko wyszła więc kilka miesięcy temu . Cienie matowe średnio napigmentowane ale do dziennego makijażu Ok nie zbierają się , nie rolują. Jeśli chodzi o błyski to te perłowe są bardzo słabej jakości, suche , mega zbite ledwo widoczne na powiece nawet nałożone palcem . Natomiast pozostale te „ plastelinowe „ są mięciutkie , nakładają sie bez problemu i pięknie błyszczą . Ogólnie do dziennego szybkiego makijażu paleta jest Ok ale… Polecam tylko w promocji .
    Zalety:
    • Dzienna neutralna kolorystyka